Filmi pealkirjad võiks siiski originaalkeeles kirjutada ning kuna "The Phantom of the Opera" novellist on üle kümne ekraniseeringu tehtud siis ka valmimisaasta.
1. Pulp Fiction 2. Blade Runner 3. Star Wars 1-6 4. LOTR 5. 300 6. The Phantom of the Opera (2004) 7. American Pie
Okei, sorri, parandasin ära. Kuigi oli vist arusaadav, et ma ei mõelnud mingit päris indie versiooni sellest, kui see läks teemasse "filmid, mis paljudele on lemmikuks".
hau kirjutas:The Phantom of the Opera - kellele see film üldse meeldib?
Ma tean päris paljusid, kelle lemmikfilm see on. Ja üldiselt ka kiidetakse minu arust igal pool. Siin, filmiveebis on ju ka kõik kommentaarid eranditult positiivsed http://www.filmiveeb.ee/foorum/viewtopic.php?t=414
Filmid, mis paljudele on lemmikuks, (või lemmikute hulgas) kuid sulle ei meeldi.
1. Pulp Fiction 2. Blade Runner 3. Star Wars 1-6 4. LOTR 5. 300 6. The Phantom of the Opera (2004) 7. American Pie 8. One Flew Over the Cuckoo's Nest 9. No Country for Old Men
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
1. Pulp Fiction 2. Blade Runner 3. Star Wars 1-6 4. LOTR 5. 300 6. The Phantom of the Opera (2004) 7. American Pie 8. One Flew Over the Cuckoo's Nest 9. No Country for Old Men 10. The Dark Knight