Teadmata kadunud

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas hau » 21. Märts 2008, 13:28

answers
Jälle uut sorti flashback ehk näitas elu pärast saarelt pääsemist tagasi-, mitte edasivaatena. Samuti kõige pikem ja ühe isiku kesksem flashback. Terve Michaeli story räägiti ühe pika loona ära, mis oli hea. Jacki ja Kate'i polnud selles episoodis üldse. Michaeli elu pärast pääsemist paistis normaalne ja mõistetav. See, et Widmore lasi lennuki merepõhja panna on ka loogilisem. Kaldun arvama, et Ben on ikkagi rohkem hea kui paha. Aga küsimus on hea kelle suhtes ja mis hinnaga, sest ta on ikka oma osa pahandust teinud. See, et Michael ei saanud ennast tappa seletas ka ära selle, miks Jack ei saanud flashforwardis sillalt alla hüpata. Tundub nagu osad pääsesid saarelt liiga vara ära ja neil jäi midagi lõpetamata. Umbes nagu saatus. Peavad lunastama või heastama midagi.
See, et Karl suri ei olnud eriti shokeeriv. Pigem oli üllatav, et Danielle nii kergelt maha koksati. Ei tea kas see sniper oli keegi Widmore inimestest, et saaks Alexi kaudu Beni juurde. Igatahes üks on selge: läheb jälle sõjaks.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 22. Märts 2008, 03:11

Nii, vaatasin just seda osa. Oot, see oli kaheksandas osa? Üks osa tuleb veel või ei tule?

Väga meeldis igastahes, kõige enam mõtlesingi selle lennu lavastamise ja Ben'i peale. Loomulikult ka üldse selle teema peale, et tapetakse kõik sellel saarel. Aga mismõttes sõda lahti? Saarel/ laeval? Või üldse kus? :))
Ei aga sõda on alati lahe. Peaasi et poleks olulisi surmasid. Ja mulle on võrreldes nende inimestega kes on juba kogu story sisse segatud olulisi tegelasi vähe.

Tegelt mind hakkas ka piinama see asi, et nad tulistasid neid linde eks. Ja Charlie saatis vist mingi linnu koos selle kirjaga, see lind on nüüd kindlasti surnud...

Ja rääkides surmadest, mul tavaliselt aitab see, kui ma mõtlen alguses kirjutajate peale. Kas nad tapaksid selle tegelase ära, millal ja miks üldse. Ja siis ma mõtlen sisetunde peale, tavaliselt mul aitab see. Näiteks sisetunne ütleb kas see tegelane võib või ei pruugi surma saada.. :))
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Forzelius » 22. Märts 2008, 09:41

Võõpa osa oma teksti valgeks igaks juhuks.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 22. Märts 2008, 14:28

LauraOlen kirjutas:Nii, vaatasin just seda osa. Oot, see oli kaheksandas osa? Üks osa tuleb veel või ei tule?

Viis episoodi tuleb veel aga kuu aja pärast.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 22. Märts 2008, 19:01

About that, suht nõme minuarust, et nii vähe tehakse, aga samas jah, ei ole venimist...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 22. Märts 2008, 20:10

rezpekt kirjutas:
LauraOlen kirjutas:Nii, vaatasin just seda osa. Oot, see oli kaheksandas osa? Üks osa tuleb veel või ei tule?

Viis episoodi tuleb veel aga kuu aja pärast.

Viis osa veel ja siis ongi kogu neljas hooaeg? :pööritus:
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas eerik » 22. Märts 2008, 20:28

Jah. Kolm osa vähem, kui esialgu planeeritud. Streik tegi oma töö.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Yamanu » 22. Märts 2008, 21:52

Njah, niigi hästi läks võrreldes teiste sarjadega, pb etc. Eniveis, äge osa oli ikka küll. Raibe!!!!!! Ja minuarvates võiks siia teemasse postidada kõike teemat mis on juba USAs välja lastud. Kes kanal kahest vaatab võiksid omale eraldi teema teha. (Neid arvatavasti on mingi 5 % siia foorumi reganutest). Järgmiste osade spoilerid võiks aga küll ära jätta.

tra ja selle nädala podcast oli eriti irw ikka.. suremaha.
Yamanu
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas LauraOlen » 26. Märts 2008, 00:13

Yamanu kirjutas:Njah, niigi hästi läks võrreldes teiste sarjadega, pb etc. Eniveis, äge osa oli ikka küll. Raibe!!!!!! Ja minuarvates võiks siia teemasse postidada kõike teemat mis on juba USAs välja lastud. Kes kanal kahest vaatab võiksid omale eraldi teema teha. (Neid arvatavasti on mingi 5 % siia foorumi reganutest). Järgmiste osade spoilerid võiks aga küll ära jätta.

tra ja selle nädala podcast oli eriti irw ikka.. suremaha.

Nõustun.
Ise vaatasin ka alguses kanal2'est, aga siis kui neljas hooaeg ameerikas tuli, siis mõtlesin, et mina küll aastat ei oota kuni see kunagi telekasse jõuab, ning nii see siis läkski. :)
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas LauraOlen » 23. Aprill 2008, 12:40

Millal see jätkub siis ka ? Ega keegi ei tea täpset kuupäeva ?
Nii ootan . :(
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas eerik » 23. Aprill 2008, 15:57

Homme.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 25. Aprill 2008, 21:10

Kas keegi üldse vaatab siit losti veel ? ;-)

Aga wow, super osa minu arust. Eriti lõpp, ning üldse sündmused keskel. Kusjuures seda nn. koletise (musta suitsu, vist) kohta ei vaadanud ma lihtsalt kuulasin teksti see aeg.. :)) )Alex'i surm on kohutavalt kurb, eriti veel Ben'i reageering sellele.. Tal ikka on süda.. :') Ma üldse arvan, et ma jään lõpuni välja Ben'iga, ta on juba nii südamesse läind mulle. Üks geniaalsemaid tegelasi lostis. Ma ei oskagi hetkel midagi lisada..
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas hau » 25. Aprill 2008, 21:25

Ei viitsind hommikul kohe kommenteerima hakata. Aga täna siis Beni ja Widmori vaheline sõda/mäng/misiganes läks tõsisemaks ja sai vaatajale selgemaks. Kahe gigandi heitlus. Ei tea mis reeglitest nad rääkisid. Mängureeglid, sõjareeglid? Tütreid/pereliikmeid ei tohi tegevusse kaasata? Smokezilla ajal tekkis küll tunne nagu vaataks mingit sci-fid. Kõige ebamaisem asi sarja juures. Ja see koobas, kus Ben käis, ilmselt smokeyit ellu äratamas, oli ka suht ancient. Ja timetravel? Kuidas Ben sattus keset Saharat, talve jopes seljas, ja imestunud nägu peas. Sai ka vastuse küsimusele, miks Sayid Beni jaoks töötab. Timetraveli kohta veel kuidas see Doc sinna randa sattus?
Beni ja Widmore vaheline face-off. Ben ütles midagi sellist, et "you know i CAN'T kill you". Ei tea kas asi on selles, et nagu Michael, ei saa ka Ben ja Widmore üksteist tappa? Kes saarel on olnud ei saa surra vms. Või Ben ja Widmore on üksteist constandid. Ja kas tulemas on Ben vs Desmond(Penny)? Episoodi alguses mängisid Locke, Sawyer ja Hurley mingit maadejagamise mängu, mis võis vihje olla sellele, kuidas Ben ja Widmore jagavad omavahel maid. Ei tea kas Widmore on kuidagi Dharmaga seotud, sest Ben tappis ju omal ajal nood tegelased ära.
Kuidas üldse need palgamõrvarid laevalt saarele said?
2 tavalist osa veel ja siis kolmeosaline finaal, mille essa osa on 15-ndal ja teised kaks 29-ndal.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 08. Mai 2008, 11:39

Homme kohtab tõsiselt paranormaalset ja spirituaalset janti.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Jussu » 08. Mai 2008, 18:24

Kui John Locke über temaatika keerleb on asi alati hämar olnud ning nüüd tuleb veel lisaks mängu müstiline Jacob..
Ootan samuti huviga homset osa ning usun, et see suudab kõvasti rohkem närvikõdi pakkuda kui eelmine, minujaoks vägagi mõttetu osa. :)
"All you need for a movie is a girl and a gun."
Kasutaja avatar
Jussu
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

EelmineJärgmine

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist