Teadmata kadunud

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas hau » 08. Märts 2008, 11:03

Ei sure see Sawyer kuhugi. Jack, Kate, Locke ja Sawyer on kõige tähtsamad tegelased ellujääjatest ja nendega ei juhtu nii pea midagi. Losti lõpus vb keegi tuleb ohverdada. James paneb liiga hästi kildu, et tast lahti saada. Kui James ka sureks siis kaoks Lostist üldse kogu huumor ära. Hurley leidis tema näol nüüd uue sõbra ja see oleks Hurleyle jälle suur löök, kui Sawyer ka sureks.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 08. Märts 2008, 11:16

spoil:
Järgmisel nädalal saab siis keegi 815 omadest surma aga väidetavalt tema stoori selles seriaalis ei lõppe ning teda näidatakse veel. Äkki siis keegi future-flashis? Future-flash on muidu Sunist ja Jinist.

Järgmisel nädalal arendatakse laeva teemat ka veidi edasi. Zoe Belli näeb ka. :)
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Weirdo » 08. Märts 2008, 14:55

Ma vaatan, et siin ikkagi ei saa neid spoilereid lugeda, kuna arutlus ei käi ainult viimase osa kohta. Enam ei loe spoilereid, rikub kõik ära.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 08. Märts 2008, 17:04

Miks üldse vaja postitada siia neid spoilereid? Rikud teiste elamusi. Ise losti fänn pole, siis pole mõtet teistega jürnida siin.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 08. Märts 2008, 18:53

Heh, siis hea kui see tegelane sind väga ükskõikseks ei jäta, ma juba arvasin.. :)) Aga jep, ta naljad ja olek on parimad.
Isiklikult ei lugenud ka viimaseid spoilereid, eelmiste spoileritega juba rikkus kergelt kindlasti elamust ära (aga mitte oluliselt).

Ma mäletan kui ma vaatasin varem telekast alati ANTM varaseid hooaegasid, ja siis kohe kui kuskilt kanal2'est lugesid kommentaare või üldse kui kuskil räägiti sellest, põhiasi mis õeldakse : ''SEE VÕIDAB!''
Nüüd jälgisin üheksandat hooaega nii, et ei teadnud ette ja jälgin ka kümnendat. Ja ka losti vaatan nüüd nii, et ma ei teaks midagi ette, loomulikult selliseid enesest mõistetavaid väga väikseid spoilereid võib ju panna ja nende vastu pole midagi, aga just üldjuhul on spoilerid suured ja rikuvad elamust kõvasti, nii et palun, ära postita neid..
Mul on põhiasi see, et kiusatus on suur. :D
Aga siiski, ma ei ole. ;-)
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas eerik » 08. Märts 2008, 21:53

hau kirjutas:Miks üldse vaja postitada siia neid spoilereid? Rikud teiste elamusi. Ise losti fänn pole, siis pole mõtet teistega jürnida siin.

Milles on probleem? Ma teen teksti tavaolukorras loetamatuks ning kirjutan ette, et tegemist on spoileriga. Loevad need, kes tahavad. Ma ei näe selles midagi halba.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 08. Märts 2008, 22:43

Ma ikka su spoilereid ei loe, aga paljud siin ei suuda spoileritungile vastu panna ja loevad. Kes sarja vaadata ei taha mingu otsigu ise netist, kuidas lugu edasi läheb. Siin teemas võiks aind up-to-date jutt olla.
Ma lihtsalt ei taha, et teised saavad samamoodi kõrvetada nagu ma sain paar spoilerit tagasi. See on lihtsalt õel.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 08. Märts 2008, 23:08

Sa lihtsalt tekitad mõttetut kiustatust...
Milleks niisama ette rääkida...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 09. Märts 2008, 01:11

hau kirjutas:Ma ikka su spoilereid ei loe, aga paljud siin ei suuda spoileritungile vastu panna ja loevad. Kes sarja vaadata ei taha mingu otsigu ise netist, kuidas lugu edasi läheb. Siin teemas võiks aind up-to-date jutt olla.
Ma lihtsalt ei taha, et teised saavad samamoodi kõrvetada nagu ma sain paar spoilerit tagasi. See on lihtsalt õel.

Halloo??? Kuna sa ise pole lugenudki minu postitusi siis pole sul ka mingit alust mind süüdistada. Seda esiteks. Ja teiseks oled sa ise postitanud ka samu asju mis mina. Nii et kuidas sa saad väita, et sina spoilereid ei loe? Jah, intervjuud sarja produtsentidega sisaldavad ka spoilereid.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 09. Märts 2008, 01:36

See, et
Sun ja Jin
pääsevad on ikka täiesti teise kaliibriga spoiler, kui selle hooaja põhisuunad. Ega stsenaristid ei hakka enne episoodide linastumist hetke kõige huvitavamatele küsimustele vastama.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 09. Märts 2008, 01:43

Pealegi, kui hau postitab 4.5 nt, siis ta arutab selle üle, mitte lihtsalt ei räägi ette...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas KiiZ » 09. Märts 2008, 13:34

Lostpedia

Küllap suht paljud juba teavad, aga sellegipoolest tore, kui link siia ka panna. Endal oli küll põnev ringi hullata seal.
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 09. Märts 2008, 17:47

Forza kirjutas:Pealegi, kui hau postitab 4.5 nt, siis ta arutab selle üle, mitte lihtsalt ei räägi ette...

Täpselt, mina loen näiteks väga heameelega neid arutlusi. ;)
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Weirdo » 09. Märts 2008, 22:56

Seda küll jah, et oma valik, kas spoilereid lugeda või mitte, aga..kui arutlused viimase osa kohta ja spoilerid tuleviku kohta on segamini, siis ei tea, mida lugeda ja mida mitte.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 10. Märts 2008, 01:39

Weirdo kirjutas:Seda küll jah, et oma valik, kas spoilereid lugeda või mitte, aga..kui arutlused viimase osa kohta ja spoilerid tuleviku kohta on segamini, siis ei tea, mida lugeda ja mida mitte.

Spoilerid tuleviku kohta?
Hm. Sellesmõttes, et suur vahe on sellel nt, et kas arutleda mingi tegelase surma üle või siis õelda kindlalt et see sureb.
Näide:
''Huvitav, kas see tegelane sureb või mitte.''
''See tegelane sureb.''

Nt põhiliselt siiski nn. mõistatatakse losti tuleviku üle ja nii, peale viimase osa arutluse siit muid spoilereid (peale rezpekti oma) nagu ei leia. :P
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

EelmineJärgmine

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline