Patu linn
Moderator: Meeskond
Patu linn
Patu linn
Sin City (2005)
Sin City on pättide urgas, kust võib leida kõiksugu kujusid. Üks neist on ameti mahapanemismõttega politseinik Hartigan (Bruce Willis), kes peab kaitsma strippar Nancyt (Jessica Alba). Endise poksija Marvi (Mickey Rourke) tahab kätte maksta oma armastuse Goldie (Jaime King) eest. Dwight (Clive Owen) kaitseb Gaili (Rosario Dawson) vägivalda armastava politseiniku Jackie Boy (Benicio Del Toro) eest. Film on tehtud Frank Milleri koomiksi põhjal ning on mustvalge, hetkeliste värvisähvatustega.
Loe täielikku tutvustust siit
Sin City (2005)
Sin City on pättide urgas, kust võib leida kõiksugu kujusid. Üks neist on ameti mahapanemismõttega politseinik Hartigan (Bruce Willis), kes peab kaitsma strippar Nancyt (Jessica Alba). Endise poksija Marvi (Mickey Rourke) tahab kätte maksta oma armastuse Goldie (Jaime King) eest. Dwight (Clive Owen) kaitseb Gaili (Rosario Dawson) vägivalda armastava politseiniku Jackie Boy (Benicio Del Toro) eest. Film on tehtud Frank Milleri koomiksi põhjal ning on mustvalge, hetkeliste värvisähvatustega.
Loe täielikku tutvustust siit
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Esmalt ütleks, et film on ülimalt vägivaldne. Lüüakse kirveid pähe, rebitakse peeniseid otsast ja tapetakse palju-palju inimesi tulirelvadega. Nii et suht julm film. Film ise on väga huvitavalt tehtud. Põhiliselt on see must-valge, aga mõned esemed ja inimesed on värvilised. Näitlejad ja stoori on kah tasemel. Soovitan kindlasti vaadata!
Robert wrote:Esmalt ütleks, et film on ülimalt vägivaldne. Lüüakse kirveid pähe, rebitakse peeniseid otsast ja tapetakse palju-palju inimesi tulirelvadega.
See mulle meeldib.
Edit: Mulle see film ei meeldinud
Last edited by xR on 02. June 2005, 21:29, edited 1 time in total.
Käisin vaatamas ja jäin ikka tõesti rahule. Mingeid sisulisi üllatusi ei olnud, kuna koomiksid olid eelnevalt läbi loetud. Aga teostus... super! Ootan juba 2 ja 3 osa. Sellised tavastiilist kõrvale kalduvad eksperimendid õigustavad ennast mõnikord ja seekord kohe kindlasti. Juba treilerit vaadates oli tunne et vot - see on film, mida sa kinno vaatama lähed. Ja kuigi treilerid on tihti petvad, ei saa seda seekord väita.
Ei olnud sellest koomiksist enne filmi ilmumist kuulnudki. Nii, et ei ütleks, et ainult fännidele.
Väga tegija film on!!!!! Sisu ülesehitus oli tehtud sarnaselt Pulp Fictioniga - samal ajal toimunut näidati mitu korda läbi erinevate tegelaste. Põimumist on siin muidugi tunduvalt vähem.
Filmile andis juurde kindlasti ka see, et see on must-valge. Värvilisust oli ainult kahel juhul ...
Mulle need autodega stseenid meeldisid. Viimne kui üks. Midagi teistsugust.
Väga tegija film on!!!!! Sisu ülesehitus oli tehtud sarnaselt Pulp Fictioniga - samal ajal toimunut näidati mitu korda läbi erinevate tegelaste. Põimumist on siin muidugi tunduvalt vähem.
Filmile andis juurde kindlasti ka see, et see on must-valge. Värvilisust oli ainult kahel juhul ...
Mulle need autodega stseenid meeldisid. Viimne kui üks. Midagi teistsugust.
- lostinthemist
- Ristiisa

Cochrane wrote:Värve oli siiski mõnel juhul rohkem: Dwighti jalatsid, punane ja sinine auto, Goldie, Yellow Bastard, veri, Nancy tantsimine, algussteeni naise kleit ja silmad hetkeks, ja sellel reeturtüdrukul olid sinised silmad.
+ Miho punane rinnahoidja.
Film oli ülimalt hea. Ei olnud enne koomiksist midagi kuulnud. Ma ei vaadanud isegi selle trailerit. Nõustun ühe inimesega, stseenid autodega olid ülimalt hästi tehtud ja "sujuvad" vms. Sisu oli väga-väga hästi koostatud. Film koosnes kolmest osast ning need olid omavahel üsnagi tihedalt seotud. Nõustun ka sellega, et film oli suhteliselt julm. Hea ikkagist.
Ãks 2005. aasta parimaid filme. 10/10
filmi teostus on tõeliselt super!!! eriti meeldis veel see et mõningaid detalie näidati värvilisena..mitte must-valgena. ikka väga meeldis. meeldis et polnud tavaliselt must valge..vaid valge oli kohe väga erk-valge!!!tugevalt oli kontrasti lisatud. see võib tunduda tobedana..aga minu arust andus see väga palju filmile juurde!!
eriti meeldis et vahepeal näidati selle poisi prilliklaase valgetena... no seda oli kohe mõnus vaadata.
iagljuhul...ainuüksi teostuse eest annax juba 10/10
aga kui filmisisu ja kõik muu ka siis tugev 7/10 annan filmile
eriti meeldis et vahepeal näidati selle poisi prilliklaase valgetena... no seda oli kohe mõnus vaadata.
iagljuhul...ainuüksi teostuse eest annax juba 10/10
aga kui filmisisu ja kõik muu ka siis tugev 7/10 annan filmile