Teadmata kadunud

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Forzelius » 04. Märts 2008, 19:40

rezpekt kirjutas:Spoilin veits (uusi) spoilereid:

Michael naaseb selle hooaja kaheksandas osas. Kaheksanda episoodi lõpp pidavat ka mõnusa/pingelise cliffhangeri jätma. Siis tuleb kuupikkune paus. Produtsendid ise väidavad, et see osa on ebatavaline ning paneb aluse millelegi uuele.
Enne hooaja lõppu saame veel teada, kes oli kirstus, mida eelmise hooaja lõpus näidati.
Oceanic 6 lahkub saarelt hooaja viimases osas.

Väga huvitav on. Põnevus astmes kolm...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 04. Märts 2008, 19:40

Ma ei lugenud neid, aga miks sa ise loed spoilereid ette? Siis on sarja sitem vaadata kui kõike tead ju. Ja õrritad meid siin neid lugema.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas KiiZ » 04. Märts 2008, 22:18

ma pole sarja ise vist teise hooaja keskpaigast peale vaadata viitsind, aga spoilereid loen ikka :D nii saab kasvõi natuke asjadega kursis olla, aga ega ma palju aru ei saa :D
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 04. Märts 2008, 22:51

Ma lugesin, aga ma ei saanud põhimõtteliselt midagi aru.. :D :D
Eks siis osasid vaadates saab aru täpsemalt (ja teie kommentaare ja arutlusi lugedes).
Aga miks paus? Wtf? Sest et rohkem osasid pole ma ei tea.. Ameerikas olemas?
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas hau » 04. Märts 2008, 22:54

Streik oli ju. Enne streiki tehti 8 osa ära millest 7 näidatakse (2 veel). 8. osa olla heaks alguseks peale pausi ja siis tulevad veel 5 osa.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 04. Märts 2008, 22:58

LauraOlen kirjutas:Aga miks paus? Wtf? Sest et rohkem osasid pole ma ei tea.. Ameerikas olemas?

Paus on selle pärast, et esialgu planeeriti teha 16-osaline hooaeg, mis läheks eetrisse ilma pausideta (nagu ka kaks järgmist hooaega), aga siis tuli vahele stsenaristidestreik ning valmis jõuti teha vaid 8 esimest osa. Nüüd hiljuti, kui streik läbi sai, otsustati siiski veel viis osa hooajale juurde teha. Nende filmimine algab 10. märtsil. Ehk siis jah - hetkel pole veel rohkem osasid tehtud.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 04. Märts 2008, 23:29

Ma ei tea mis spoileris öeldi, aga siin on huvitav intervjuu kus näitlejad küsivad tegelastelt selle hooaja saladuste kohta küsimusi. Ja saavad isegi mõned vastused.
http://www.tvguide.com/news/lost-questi ... /080304-01

"It's no shock to say that Season 4 ends with the Oceanic 6 getting off the island," Lost executive producer Damon Lindelof shares with TV Guide. "The real mystery is how, and what they have to sacrifice, and what happens to the people who didn't leave. You get all that this year."

ootan juba hooaja lõppu:P
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 05. Märts 2008, 10:34

Aga mis te sellest pealkirjast arvate : Beginning of the end ?
Ma ikka veel mõtlen vahest selle tähenduse üle. ;-)
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas hau » 05. Märts 2008, 16:07

Kiirelt mõeldes võib lõpp olla näiteks 3 viimast hooaega ja 4. hooaeg on selle lõpu esimene vaatus, kus osad pääsevad saarelt ära. Arvatavasti 3. hooaja viimase osa future oli natuke rohkem ajast ees kui teised forwardid ja tagasi tulemise teema või valetamise lõpetamine või et kogu maailm saab teada nende tegeliku saatuse on juba järgmiste hooaega värk.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 06. Märts 2008, 14:31

Nojah, okei. ;-)
Homme siis saab losti näha.
Ma nägin täna vist midagi sellist unes, et Kate sai saarelt minema, ja siis mina mingi hullemalt nutsin seda nn. osa vaadates, siis ta hakkas mingi Sawyerit igatsema, nagu tahtis et tema ka pääseks, aga Sawyer ei saanud miskipärast jne. Siis unenäo lõppedes oli vist mingi siuke versioon ka, et Kate sai saarele tagasi Sawyeri juurde, aganoh. Hästi kahtlased sündmused olid seal, põhiliselt keskendusid neile kahele. ;-)

Aga Jack tahab vist oma elu pärast saarele tagasi, et tal on hästi halb elu seal? Huvitav kas ta saab. Ja huvitav ka saar valis/b välja kes alla kukuvad. Just huvitab see saarele tulemise asi, samas ehk niiõelda ''valib'' saar ka need kes ära saavad.. :pööritus:
Minu üks lemmikumaid tegelasi on veel saar ise, sest selle ümber see ju kõik keerlebki tegelt. ;-)
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas hau » 06. Märts 2008, 15:17

Saar on üldse filmi- ja teleajaloo kõige huvitavam elutu(or is it?) asi.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 06. Märts 2008, 23:23

Mõtlesin juba kaks lk-d tagasi, et ütlen, et saar on selle seriaali kõige alahinnatum näitleja, aga ma mõtlesin, et kõik oleksid mind segaseks pidanud :D
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 07. Märts 2008, 14:07

answers
.6
See pole üllatus, et Widmore on üks suuremaid päid selle saare leidmise taga. Loogiline. Spy on ilmselt Michael. Eriti muud varianti ei näe. Kuigi see kõigile fännidele juba teada, siis vast tavalise televaataja jaoks on to üllatus. Uue osa trailer juba ütles, et "(you will discover the last of the Oceanic6 [Sun ja Jin, sest järgmine episood on nende]) and a face that you never expected to see again" ehk Michael. Muid näitlejaid pole lahkunud ja ellu jäänud. Walt on ka muidugi, aga eks näis. Pärast ongi üllatus üllatus - Walt. Walt oli Lockele suurem sõber kah, too shokeeriks teda rohkem(ja meid) kui Mike.
Nägime ka uue stationi. Tempest. Seekord siis logol oli merelaine.
Üle pika aja oli hää näha ka Beni natuke rõõmsamas ja inimlikumas olekus. Julieti kiindunud. Võrratu tegelane.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 07. Märts 2008, 23:13

hau kirjutas:answers
.6
See pole üllatus, et Widmore on üks suuremaid päid selle saare leidmise taga. Loogiline. Spy on ilmselt Michael. Eriti muud varianti ei näe. Kuigi see kõigile fännidele juba teada, siis vast tavalise televaataja jaoks on to üllatus. Uue osa trailer juba ütles, et "(you will discover the last of the Oceanic6 [Sun ja Jin, sest järgmine episood on nende]) and a face that you never expected to see again" ehk Michael. Muid näitlejaid pole lahkunud ja ellu jäänud. Walt on ka muidugi, aga eks näis. Pärast ongi üllatus üllatus - Walt. Walt oli Lockele suurem sõber kah, too shokeeriks teda rohkem(ja meid) kui Mike.
Nägime ka uue stationi. Tempest. Seekord siis logol oli merelaine.
Üle pika aja oli hää näha ka Beni natuke rõõmsamas ja inimlikumas olekus. Julieti kiindunud. Võrratu tegelane.
[/quote

Huvitav segment oli jah see station.
Walti ja Michaeli sisseimbumist ootan ka juba...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 08. Märts 2008, 02:18

Ise vaatan kohe hommikul kuuendat osa.
Enivei, hau, mis sa arvad kas Sawyer jääb ellu? Üldse, mis on su emotsioonid seoses selle tegelasega?
Sest ma ei tea, kui ta saarele jääb, siis see ei = suremisega, eks? :pööritus: :)

edit.
ÜLIHEA osa, ÜLIHEA. :)
Üks lemmikumaid neljandast hooajast kindlasti. Selle osa alguses oli mulle Ben üliarmas, selline hästi positiivne jne, siis see kiindumus Juliet'i vastu oli ka hästi imeline, nii hästi näideldud jne. Siis osa lõpu poole nt see Jacki ja Julieti asi oli ka väga hea, nad mõlemad on mulle tähtsad tegelased. Siis, kohe mõelda see Kate/ Jack'i teema, oeh, mul oli nii palju emotsioone seda vaadates, häid ja halbu. Mõlema segu isegi, täiestilõpp. Lost on liiga hea, ma miskipärast olen kõige enam keskendunud suhetele, aga samas müstikale ka loomulikult. Oeh ma ei teagi, ma arvan, et seni on Ben mulle sümpaatne, kuni ta kedagi väga tähtsat mu jaoks ära ei tapa, samas. Kes teab. :))
Eijah, imeline.
Ma ei tea kui tõenäoline see on, aga ma palun kogu hingest, et Sawyer ära ei sureks. KUI, ta üldse sureb, siis ma arvan, et see toimuks kuuenda hooaja lõpus kuskil. Kuigi ma loodan kogu hingest et ei sure. :')

Aa, ja huvitav kas Kate nägi neid suudlemas. Seal näitas ju seda sellest küljest, noh, kui keegi aru saab mida ma mõtlen. :))

''I hate hate hate HER !
she just ruins the whole situation of jack and kate
It was inevitable taht these two would kiss but
really jack loves kate ''

Hahaha, :D
Ma ei tea miks, aga ma purskasin naerma selle kommentaari peale (heasmõttes). :D

Okei, ma lisan veel lõpetuseks selle, et nüüd ma saan üleval olevatest spoileritest aru. Üldse ma nüüd suht pikalt mõtisklenud losti üle ja kuidas üldse kogu sari võiks lõppeda.
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

EelmineJärgmine

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist