Ise vaatan kohe hommikul kuuendat osa.
Enivei, hau, mis sa arvad kas Sawyer jääb ellu? Üldse, mis on su emotsioonid seoses selle tegelasega?
Sest ma ei tea, kui ta saarele jääb, siis see ei = suremisega, eks?

edit.
ÜLIHEA osa, ÜLIHEA.
Üks lemmikumaid neljandast hooajast kindlasti. Selle osa alguses oli mulle Ben üliarmas, selline hästi positiivne jne, siis see kiindumus Juliet'i vastu oli ka hästi imeline, nii hästi näideldud jne. Siis osa lõpu poole nt see Jacki ja Julieti asi oli ka väga hea, nad mõlemad on mulle tähtsad tegelased. Siis, kohe mõelda see Kate/ Jack'i teema, oeh, mul oli nii palju emotsioone seda vaadates, häid ja halbu. Mõlema segu isegi, täiestilõpp. Lost on liiga hea, ma miskipärast olen kõige enam keskendunud suhetele, aga samas müstikale ka loomulikult. Oeh ma ei teagi, ma arvan, et seni on Ben mulle sümpaatne, kuni ta kedagi väga tähtsat mu jaoks ära ei tapa, samas. Kes teab.
Eijah, imeline.
Ma ei tea kui tõenäoline see on, aga ma palun kogu hingest, et Sawyer ära ei sureks. KUI, ta üldse sureb, siis ma arvan, et see toimuks kuuenda hooaja lõpus kuskil. Kuigi ma loodan kogu hingest et ei sure. :')
Aa, ja huvitav kas Kate nägi neid suudlemas. Seal näitas ju seda sellest küljest, noh, kui keegi aru saab mida ma mõtlen.
''I hate hate hate HER !
she just ruins the whole situation of jack and kate
It was inevitable taht these two would kiss but
really jack loves kate ''
Hahaha,
Ma ei tea miks, aga ma purskasin naerma selle kommentaari peale (heasmõttes).

Okei, ma lisan veel lõpetuseks selle, et nüüd ma saan üleval olevatest spoileritest aru. Üldse ma nüüd suht pikalt mõtisklenud losti üle ja kuidas üldse kogu sari võiks lõppeda.