10-06-08 Lenny Kravitz

On tulemas mõni lahe üritus? Anna sellest meilegi teada, kirjuta sellest siia.

Moderaator: Meeskond

10-06-08 Lenny Kravitz

PostitusPostitas Ristop » 25. Veebruar 2008, 19:46

kes: Lenny Kravitz
kus: Suurhall, Tallinn
millal: 10-06-08
palju: 695 / 995 / 1500
lisainfo: ARMASTUSE REVOLUTSIONÄÄR LENNY KRAVITZ TULEB UUE ALBUMI JA TUURIGA EESTISSE!

10. juunil esineb Tallinnas Ameerika rokklaulja, helilooja, multiinstrumentalist, produtsent ja neljakordne Grammy auhinna võitja LENNY KRAVITZ. Muusik, keda kriitikud nimetavad «Jimi Hendrixi mantlipärijaks», esitleb Saku Suurhalli laval oma uut albumit «It Is Time For A Love Revolution», esitades ka oma parimaid rokipalasid.

Ameerika laulja, helilooja ja multiinstrumentalisti LENNY KRAVITZi uus album «It Is Time For A Love Revolution» näitas kõige edukamat debüüti edetabelites artisti kahekümneaastase karjääri jooksul. Laulja viimase nelja aasta esimene stuudioalbum maandus esikohale Jaapanis, Argentiinas ja Šveitsis ning jõudis viie parima hulka USAs, Kanadas, Saksamaal, Prantsusmaal, Austrias, Hollandis ja Itaalias. Armastuse revolutsionäär kindlustas esikoha endale ka Tallinna Kaubamaja lääne albumite topis. Mainekas ajakiri Rolling Stone nimetas selle kuu alguses ilmunud Kravitzi plaati tema parimaks loominguks: «the best album Lenny Kravitz has ever made - a visceral, expertly tailored blend of late-'60s and early-'70s classic rock...»

Kõik lood uuel albumil on kirjutatud, produtseeritud ja esitatud Lenny Kravitzi enda poolt (ta valdab erinevaid muusikainstrumente – kitarrist klaverini, löökpillidest saksofonini). «Ma jumaldan seda albumit ja seda hinge, millega see on immutatud. Ma tunnen end justkui lapsena, kes mängib toas. Ja kõige tähtsam on see vabaduse tunne ja võimalus seda nautida,» räägib muusik. «Ma ei ole end nii vabana tundnud karjääri algusest saati – ma justkui avasin uue peatüki oma elus.»

Kokku on talendikas muusik välja andnud kaheksa stuudioalbumit – «Let Love Rule» (1989), «Mama Said» (1991), «Are You Gonna Go My Way» (1993), «Circus» (1995), «5» (1998), «Lenny» (2001), «Baptism» (2004) ja «It Is Time For A Love Revolution» (2008).

Oma soololoomingu kõrval kirjutab ja produtseerib 43-aastane Lenny Kravitz lugusid paljudele kuulsate muusikutele. Ta on olnud kaasautoriks ja produtsendiks Madonna skandaalsele hitile «Justify My Love», Prantsuse laulja ja näitlejanna Vanessa Paradisi samanimelisele albumile, samuti ka bändi Aerosmith loole «Line Up». Kravitz osales ka Rolling Stonesi laulja Mike Jaggeri kahe sooloalbumi loomisel. Lenny lugusid võib kuulda nii filmide «Bad Boys 2» ja «Austin Powers: The Spy Who Shagged Me» soundtrackidel kui ka Ateena olümpiamängudele pühendatud kogumikul. 2003. aastal astus Lenny välja USA sõjalise operatsiooni alustamise vastu Iraagis, salvestades koos kolme muusikuga Iraagist, Palestiinast ja Liibanonist sõjavastase laulu «We Want Peace».

Lenny Kravitz – mitmekordne Grammy auhinna võitja kategoorias «Best Rock Vocal Performance» . See mainekas auhind omistati talle neli aastat järjest!

Uue albumi toetuseks suundub Lenny Kravitz maikuus pikale kaheaastasele maailmaturneele «Love Revolution Tour», mille raames tuleb ta teist korda ka Eesti pealinna. Esimest korda esines Ameerika laulja Tallinnas, A. Le Coq Arenal 2005. aasta suvel.

«Jimi Hendrixi mantlipärijaks» nimetatav Lenny Kravitz esitab 10. juunil Tallinnas Saku Suurhalli laval nii oma uue albumi materjali (sealhulgas hitti «I’ll Be Waiting» ) kui ka oma parimaid lugusid, mida kriitikud nimetavad «unikaalseks seguks rokist, funkist, reggaest, džässist, folkist, soul-muusikast ja ballaadidest».

Piletid Lenny Kravitzi kontserdile tulevad müügile Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti reedel, 29. veebruaril kell 10:00.
FBI ConcertClubi liikmed saavad pileteid osta aga juba homsest. Liikmeks saab tasuta registreeruda internetis aadressil http://www.fbi.ee.

LENNY KRAVITZ «Fly Away» video
http://youtube.com/watch?v=AAeYTC_uY54

LENNY KRAVITZ «American Woman» video
http://youtube.com/watch?v=J-1LQfiUdgM

LENNY KRAVITZ «Are You Gonna Go My Way» video
http://youtube.com/watch?v=T_dnWWnKCTk

LENNY KRAVITZ «I'll Be Waiting» video
http://youtube.com/watch?v=CV7PZHQFTMU

http://www.rada7.ee
Who needs reasons when you've got heroin.
Kasutaja avatar
Ristop
Raevunud härg
Raevunud härg
 
Postitusi: 192
Liitunud: 03. September 2007, 21:01
Asukoht: Tallinn/Tartu

PostitusPostitas Kaido » 25. Veebruar 2008, 20:16

Vanakooli staaridele ikka meeldib Eestisse naasta ma vaatan.
Ise pole asjast niivõrd huvitatud, jätan minemata.
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 2223
Liitunud: 28. Detsember 2004, 23:57

PostitusPostitas mad3in3stonia » 25. Veebruar 2008, 20:27

mine tea paar päeva enne mu synnat ja ta nagu k6va tegija ka, et vaatab mis suvi toob :)
v6ibolla isegi lähen...
Kasutaja avatar
mad3in3stonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
 
Postitusi: 348
Liitunud: 04. Jaanuar 2008, 23:21
Asukoht: Helsingi


Mine Üritused

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

cron