LauraOlen kirjutas:Ee, inimesed pidid mingi saama shoki ja ära surema kinos (pidi olema olnud selliseid juhtumeid)
Kohatu öelda küll, aga paras neile! Kui nad on nõrganärvilised, mis tikuvad siis seda vaatama!
Moderaator: Meeskond
LauraOlen kirjutas:Ee, inimesed pidid mingi saama shoki ja ära surema kinos (pidi olema olnud selliseid juhtumeid)
kbong kirjutas:Hahah, jah kindlasti surevad inimesed filmi vaatamisest ära. Kõlab pigem nagu hea reklaamitrikk, või mis?
hau kirjutas:Saw 5 pole kellelegi uudis, aga Saw 6 on küll üllatus. No kaua võib! Saw-isid tehakse juba nagu Friday-sid ja Elm streete omal ajal, iga aasta uus. 5 ja 6 plaanitakse filmida korraga ja lavastajaks David Hackl(eelmiste osade "lõksutegija"). Aga kõik oleneb neljanda kassatulust loomulikult.
Forza kirjutas:...
Saw 6???
Kaduge ära, ma ei viitsinud 3-ndatki kinno vaatama minna
Suht mõttetu, minu arust oleks sari oma võlu säilitanud, kui oleks ainult esimene osa olnud.
Teisest küljest on tal kõik elemendid olemas, et olla selline pikk õudusteseeria..
LauraOlen kirjutas:WTF ?!!!!!!!!!!!
Ma pole ühtegi osa neist näinud, absoluutselt ei tõmba ka, aga tundub et see on niiiiiii edukas, et mingi KUUS osa tehakse.
kbong kirjutas:Loomulik ju, et teevad nii kaua kuni raha sisse toob.
siilupart kirjutas:kbong kirjutas:Loomulik ju, et teevad nii kaua kuni raha sisse toob.
Ja mitte ainult see pole põhjuseks vaid ka ideed, mis filmiloojatel tekivad, ka see ju loeb peamiselt. Mõni võibolla tahabki teha filmi mitmeosaliseks, see paneb inimesed ootusärevalt seda ootama, millal viimaks kinolinadele jõuab järgmine osa.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist