"Saag IV" kujuneb veriseks vaatepildiks

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas kbong » 26. August 2007, 15:29

Tal on vist pohmell... nagu mulgii... õõõõõõh!
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas pohmell » 26. August 2007, 15:57

Esimene osa ei ole "inimeste lõikumine", gorefestiks muutus Saw alates teisest osast. Ja kui sa pead "Darkness Fallsi" ja "The Grudge'i" headeks õudusfilmideks, siis ... noh... :vihane:

Kui sa pead Saw osasid headeks õudusfilmideks siis, sa võiksid minna linna peale inimesi lõikuma.
pohmell
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Robert » 26. August 2007, 16:18

Idioot..
Robert
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 26. August 2007, 16:28

Las ta siis kujuneb pikaks filmiseeriaks nagu "A Nightmare on Elm Street", "Halloween", "Hellraiser", "Friday the 13th" või "Children of the Corn". :pööritus:
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 26. August 2007, 17:22

pohmell kirjutas:
Esimene osa ei ole "inimeste lõikumine", gorefestiks muutus Saw alates teisest osast. Ja kui sa pead "Darkness Fallsi" ja "The Grudge'i" headeks õudusfilmideks, siis ... noh... :vihane:

Kui sa pead Saw osasid headeks õudusfilmideks siis, sa võiksid minna linna peale inimesi lõikuma.

Teine ja kolmas ei saa iial kultusfilmideks, aga esimene saab ja kuidas! Vaata kasvõi seda, kui odavalt see film tehti ja millist edu see kohe vedama hakkas, see näitab ju nii mõndagi. Nelja miljoni eest tehtud independent film on teeninud tagasi 147 milli, rääkimata järgedest. See ei ole halb õudusfilm. Vähemalt mitte esimene osa (kuigi ma olen muideks nõus Leigh Whannelli ja James Waniga, kes kommentaarirajal ütlesid, et peavad filmi pigem thrilleriks). Ja ma juba lõigun inimesi, eile saigi üks blond hoor rajalt maha võetud. ;-)
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas pohmell » 26. August 2007, 18:15

Robert kirjutas:Idioot..

Tundub nii, et foorumi moded on sõbralikud ja lasevad inimestel oma arvamust öelda, ilma, et ütleks midagi nii tarka nagu see siin.(sarkasm kui sa pubekas aru ei saa).
pohmell
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Priit » 26. August 2007, 18:49

pohmell kirjutas:

Tundub nii, et foorumi moded on sõbralikud ja lasevad inimestel oma arvamust öelda, ilma, et ütleks midagi nii tarka nagu see siin.(sarkasm kui sa pubekas aru ei saa).

Oi kui armas sinust. :)
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Robert » 26. August 2007, 21:03

pohmell kirjutas:

Lihtsalt see on kõik, mida ma oskan sellise lauslolluse peale öelda. Pole mingit alust arvata, et "Saag"-i sarnaseid filme austavad inimesed peaksid olema psühhopaadid vms. See on ju täielik nonsense.

Vaadakem näiteks IMDB hinnanguid filmile "Saw". Hinnangut 8/10, 9/10 ja 10/10 on andnud 41,288. Ja see on ainult nende poolt, kes kasutavad seda portaali. Nii - ja sinu üldistamise peale peaks arvama, et kõik 41 000 filmisõpra peaksid pärast selle filmi meeldimist kellegi ära tapma? Miks peaks "Saag"-i filmi meeldimine olema ebaterve? Miks sa arvad, et selliseid filme vaatavad ainult mõrvarid?

Ahjaa, ärge arvake, et ma seda filmi fännan vms. Minu arust oli väga keskpärane, kuid mind ajab närvi, kui keegi selliseid mõttetuid üldistusi teeb.
Robert
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas pohmell » 27. August 2007, 10:22

Robert kirjutas:
pohmell kirjutas:

Lihtsalt see on kõik, mida ma oskan sellise lauslolluse peale öelda. Pole mingit alust arvata, et "Saag"-i sarnaseid filme austavad inimesed peaksid olema psühhopaadid vms. See on ju täielik nonsense.

Vaadakem näiteks IMDB hinnanguid filmile "Saw". Hinnangut 8/10, 9/10 ja 10/10 on andnud 41,288. Ja see on ainult nende poolt, kes kasutavad seda portaali. Nii - ja sinu üldistamise peale peaks arvama, et kõik 41 000 filmisõpra peaksid pärast selle filmi meeldimist kellegi ära tapma? Miks peaks "Saag"-i filmi meeldimine olema ebaterve? Miks sa arvad, et selliseid filme vaatavad ainult mõrvarid?

Ahjaa, ärge arvake, et ma seda filmi fännan vms. Minu arust oli väga keskpärane, kuid mind ajab närvi, kui keegi selliseid mõttetuid üldistusi teeb.

Äkki loed siis enda koostatud reeglid läbi?
1. Ropendamine, sõimamine ja teiste halvustamine keelatud.
pohmell
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas HEllseeker » 05. Oktoober 2007, 20:33

Ausalt öeldes, kui siin filmiveeb.ee-s ringi surfand olen olen kogenud seda kui hülbed võivad moded olla, näitex nagu seda on Ralf! :vihane: Ja Saag ei ole teisest osast peale gorefest, ta suudab vägagi effektselt siduda nii veristamise, psüholoogilise terrori ja tugeva tagapinna!!!Niiet kõik kellel Sae kohta halvasti öelda on jäävad minu respectist igatahes ilma!!!!!!Ja Ralf, Darkness Falls ja The grudge on väärt õudukad!!!!
"Why don't things fall up?" Kelly Bundy "Married with Children"
Kasutaja avatar
HEllseeker
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Ralf » 05. Oktoober 2007, 21:32

HEllseeker kirjutas:Ausalt öeldes, kui siin filmiveeb.ee-s ringi surfand olen olen kogenud seda kui hülbed võivad moded olla, näitex nagu seda on Ralf! :vihane: Ja Saag ei ole teisest osast peale gorefest, ta suudab vägagi effektselt siduda nii veristamise, psüholoogilise terrori ja tugeva tagapinna!!!Niiet kõik kellel Sae kohta halvasti öelda on jäävad minu respectist igatahes ilma!!!!!!Ja Ralf, Darkness Falls ja The grudge on väärt õudukad!!!!

No kuule, Filmimängude alla ma näiteks postitan siiski tavakasutaja, mitte moderaatori staatusega ja ma arvan, et mul on õigus natuke torkida küll, kui sa paned aasta parimate filmide hulka filmi, mis linastub alles kuu aja pärast. Ja ülbe pole ma nüüd küll olnud, eks. Samuti pole ma ka "Saw" kohta midagi halba öelnud, esimene film on igati väärt saavutus ja ka teine ning kolmas mulle meeldisid... Kuid on veel natuke vara, et kohe neljandat osa asuda aasta parimate filmide hulka toppima. Ja loomulikult ma panen teema lukku, kui juba vastav mäng olemas on.

Minu arust on "Darkness Falls" ja "The Grudge" kah Oscarit väärivad filmid! 8)
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Forzelius » 05. Oktoober 2007, 21:39

Ralf kirjutas:
HEllseeker kirjutas:Ausalt öeldes, kui siin filmiveeb.ee-s ringi surfand olen olen kogenud seda kui hülbed võivad moded olla, näitex nagu seda on Ralf! :vihane: Ja Saag ei ole teisest osast peale gorefest, ta suudab vägagi effektselt siduda nii veristamise, psüholoogilise terrori ja tugeva tagapinna!!!Niiet kõik kellel Sae kohta halvasti öelda on jäävad minu respectist igatahes ilma!!!!!!Ja Ralf, Darkness Falls ja The grudge on väärt õudukad!!!!

No kuule, Filmimängude alla ma näiteks postitan siiski tavakasutaja, mitte moderaatori staatusega ja ma arvan, et mul on õigus natuke torkida küll, kui sa paned aasta parimate filmide hulka filmi, mis linastub alles kuu aja pärast. Ja ülbe pole ma nüüd küll olnud, eks. Samuti pole ma ka "Saw" kohta midagi halba öelnud, esimene film on igati väärt saavutus ja ka teine ning kolmas mulle meeldisid... Kuid on veel natuke vara, et kohe neljandat osa asuda aasta parimate filmide hulka toppima. Ja loomulikult ma panen teema lukku, kui juba vastav mäng olemas on.

Minu arust on "Darkness Falls" ja "The Grudge" kah Oscarit väärivad filmid! 8)

Nõustun siinkohal... Väärt õudukad ei ole nad mitte mingil juhul...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Priit » 06. Oktoober 2007, 07:41

Lõpeta see oma arvamuse peale pressimine. Ma ei tule sulle jõlkuma oma Aasia õudukatega et näe, see on 100x parem kui sinu saast Darkness Falls.
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 06. Oktoober 2007, 10:50

hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 17. Oktoober 2007, 19:59

Ee, inimesed pidid mingi saama shoki ja ära surema kinos (pidi olema olnud selliseid juhtumeid)
Ja mulle on juba sellised kerged vampiirifilmid õudsad ning luupainajaid tekitavad, nii et tõsiselt. Ma ei läheks seda miljoni eest ka vaatama.
Pidi tõsiselt kohutav olema. :| :| :|
(ma mõtlen siin kõiki sae filme, ka neljandat)
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

EelmineJärgmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist