Harry Potter ja Azkabani vang
Moderator: Meeskond
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)
Oma kolmandal aastal Sigatüüka Nõiduse ja Võlukunsti Koolis tuleb Harryl (Daniel Radcliffe), Hermione'l (Emma Watson) ja Ronil (Rupert Grint) vastu astuda võlurite vanglast pagenud vangile, Sirius Blackile (Gary Oldman). Sirius Black pandi 12 aastat tagasi Azkabani kui Lord Voldemorti parem käsi. Nüüd arvatakse, et Black kavatseb Harry Sigatüükas kätte saada ja ta tappa. Nagu sellest ohust veel vähe oleks, pannakse kooli valvama tontlikud dementorid, kes suudavad inimesest kõik rõõmsad tunded välja imeda.
Harry Potter ja Azkabani vang põhineb J. K. Rowlingu samanimelisel raamatul, mis on kolmas Harry Potteri sarjas.
Kolmanda Harry Potteri filmiga on toimunud ka mõned muutused meeskonna osas. Nimelt on Dumbledore'i osas lahkunud Richard Harrise asemel Michael Gambon. Samuti on vahetunud filmi lavastaja, kelleks on Chris Columbuse asemel Alfonso Cuaron.
Loe täielikku tutvustust siit
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)
Oma kolmandal aastal Sigatüüka Nõiduse ja Võlukunsti Koolis tuleb Harryl (Daniel Radcliffe), Hermione'l (Emma Watson) ja Ronil (Rupert Grint) vastu astuda võlurite vanglast pagenud vangile, Sirius Blackile (Gary Oldman). Sirius Black pandi 12 aastat tagasi Azkabani kui Lord Voldemorti parem käsi. Nüüd arvatakse, et Black kavatseb Harry Sigatüükas kätte saada ja ta tappa. Nagu sellest ohust veel vähe oleks, pannakse kooli valvama tontlikud dementorid, kes suudavad inimesest kõik rõõmsad tunded välja imeda.
Harry Potter ja Azkabani vang põhineb J. K. Rowlingu samanimelisel raamatul, mis on kolmas Harry Potteri sarjas.
Kolmanda Harry Potteri filmiga on toimunud ka mõned muutused meeskonna osas. Nimelt on Dumbledore'i osas lahkunud Richard Harrise asemel Michael Gambon. Samuti on vahetunud filmi lavastaja, kelleks on Chris Columbuse asemel Alfonso Cuaron.
Loe täielikku tutvustust siit
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
- uussaabas0
- Raevunud härg

-
Hermioninny
- Teadmata kadunud

HP
film oli suurepärane...
tulepeeker tuleb muidu parem...
trailerist aru saada...
ootan väga..
tulepeeker tuleb muidu parem...
trailerist aru saada...
ootan väga..
- -BlueAndWhite-
- Teadmata kadunud

-
mario cool14
- Teadmata kadunud

Tõsi ta on, et päris täpselt see film raamatu järgi ei tehtud, aga...suva
Ma tahaks näha kuidas na dviiendat filmi teevad. See on nii paks raamat, et sealt lausa peab mõned asjad ära jätma, kui keegi just 4-5 tundi järjest pole valmis kinosaalis istuma.
Eelnevad filmid olid ka head, aga need polnud pooltki nii sünged kui see.
Niiet jah...
Eelnevad filmid olid ka head, aga need polnud pooltki nii sünged kui see.
Niiet jah...
Have you ever heard the story about the little engine that could?
Minu meelest on see neljast siiani valminud Potteri filmist parim. 1. ja 2. tundusid natuke liiga lapsikud ja 4.oli ikka täitsa jama!
Ei hakka kommenteerima. See on 3. filmile pühendatud foorum hetkel.
Infot oli ikka päris palju välja jäetud ning need rastapead olid väga veidrad! Aga muidu oli täitsa hea. Oldman ja Rickman ühes filmis! Nagu...weeeee
Äkki ma olen natuke imelik, aga...kas kellelegi ei tundunud, et Lupin nägi kahtlaselt Hitleri moodi välja? Need vuntsid ja see viltune tukk
Infot oli ikka päris palju välja jäetud ning need rastapead olid väga veidrad! Aga muidu oli täitsa hea. Oldman ja Rickman ühes filmis! Nagu...weeeee
Äkki ma olen natuke imelik, aga...kas kellelegi ei tundunud, et Lupin nägi kahtlaselt Hitleri moodi välja? Need vuntsid ja see viltune tukk