Jah, rääkige siis südamelt, et mis bändid on teist teinud selle, kes te praegu olete.
Esiteks viis raadiotiskost punk-rocki peale loomalikult The Offpring, kelle "Americana" kassetti ma sünnipäevaks sain. Olin päevapealt muutund poiss. Sealt hakkasid tulema igasugused Blink-182, Sum41, Green Day jne.
Peale seda käis vilksamisi üle must nu-metali laine (Limp Bizkit, Papa Roach, P.O.D. jt.). Õnneks ei puudutanud see mind nii palju nagu teisi noori minu ümber, jäin siiski suht truuks enda punk-rockile.
Siis üks suvi tuli Metallica. Järjekordne kannapööre. "Ride The Lightning" ja "Master of Puppets" sai vist ribadeks kuulatud. Sealt tulid loomalikult ka Slayer ja Pantera mängu. Hevi läks õnneks suht kiirelt üle, aastaga kuskil.
Ja siis lõpuks (03/04 kuskil) sattus minu kuulamiskaugusesse metalcore - Converge, Poison The Well, Hopesfall, As I Lay Dying, Zao jms. Siiamaani olen truuks jäänud stiilile, muidugi natuke karmimat ja natuke softimat ka sekka. Vanasid lemmikuid respekteerin siiamaani ikka mingil määral...
Jah, andke tuld!