Seiklus lõunanabal
Eight Below
Tõestisündinud lugu kahest teadlasest, kes Antarktikas üht meteoriiti uurida tahavad, kuid on sunnitud loodusjõudude tõttu ümber pöörama. Seejuures on peavad nad oma kaheksa ustavat kelgukoera maha jätma, kes nende elu päästsid. Kuus kuud püüab Jerry leida sponsorit koerte päästemissiooniks, sellal kui koerad ellujäämise nimel karmides tingimustes võitlevad.
Täielikku tutvustust loe siit.
Seiklus lõunanabal
Moderator: Meeskond
See oli nagu et nii hea film et ma ei tea, mulle meeldisid need armsad kelgukoerad, ma ei saa aru miks see poiss nii kaua m6kutas...aga jh hea film oli!
It's your life, it's your soul, it's everything you give to him, it's my heart in your hands keep it or just let it fall, another stone placed in my wall.
Väga hästi raisatud 99 krooni.
Film oli meeldivalt armas ja südamlik. Koos neiuga filmi vaadata veel parem. Kuigi Paul Walkeri näitlemisoskusest pole ma eriti kunagi lugu pidanud, sobis ta siia filmi täitsa hästi.
Filmi tegi veel heaks väga hästi treenitud koerad. Väga asjalikud ja karismaatilised koerad olid. Ja suure koera sõbrana oli neid lausa lust vaadata.
Nii, et kui on isu enda õhtu rahulikult ja hubaselt mööda saata, siis praegu on õige aeg selverisse minna ja see film endale soetada.
7,5/10
Film oli meeldivalt armas ja südamlik. Koos neiuga filmi vaadata veel parem. Kuigi Paul Walkeri näitlemisoskusest pole ma eriti kunagi lugu pidanud, sobis ta siia filmi täitsa hästi.
Filmi tegi veel heaks väga hästi treenitud koerad. Väga asjalikud ja karismaatilised koerad olid. Ja suure koera sõbrana oli neid lausa lust vaadata.
Nii, et kui on isu enda õhtu rahulikult ja hubaselt mööda saata, siis praegu on õige aeg selverisse minna ja see film endale soetada.
7,5/10
- uussaabas0
- Raevunud härg