Star Wars: Jõud tärkab

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Star Wars: Jõud tärkab

PostitusPostitas Forzelius » 20. Detsember 2015, 17:09

Ma jäin samuti väga rahule. "ooper" on vast tõesti õigeim sõna kirjeldamaks seda. Perfektne balanss homaaži ja edasiarenduse vahel. Näha on, et materjali ja tegelasi koheldi austusega, olgugi et kohati oli mõni abramslik mittesobiv nali sees (enamasti Finni tegelasega).
Spoiler :
Jah, Han Solo surmaga jäin ka rahule. Maitsekalt tehtud ja õige lüke. Ei saa alati loota, et kuri trumpab hea (nagu episode VI's, kui Luke veenis DV heade poolele üle tulema. Ükskord nii, teinekord teisiti. Kahju, et see surm nii ette oli näha. Oleks olnud naiivne arvata, et keskne pahalane nii kähku pooli vahetab. Kuigi, eks ma olin natuke ise ka süüdi, sest lugesin Hea Aasta+Rassu postituse spoilerivaba osa, mis paraku ka liigselt informatiivne oli. Oma vitsad. Sellegipoolest, surm polnud asjata ja oma rolli ta täitis hästi kuni lõpuni. GG, Han Solo.

"He slipped back into that role a lot better than I expected. I was worried that the old characters wouldn't get very much screen time, and that if they did they wouldn't feel at all like the old characters anymore. Han managed to be both a main character the entire film, AND feel exactly like the Han I remember. Leia was a little worse, probably because her voice is so different, and she wasn't given enough lines to really flesh out her (30 years later) character."

Luke tegelast hoiti ka mõnusalt peidus ja saladuses (umbes täpselt nagu Obi-Wani episode IV alguses). Loodan, et ta suudab anda ka mõttelise ja asjaliku panuse uude triloogiasse just nagu Han seda tegi. Ainult üks näide, kuidas ring uuesti pihta hakkab.

Muusika kasutus oli samuti väga meelepärane, rääkimata headest efektidest ja kaameratööst. Võimalik, et see super-surmatäht oli veidike liiale minek, aga kuhugi pidi ju edasi liikuma. Uus generatsioon ei hakanud ka vastu, Kylo Ren oli äge, jään huviga ootama selle defibrilleeritud saaga järgmist peatükki. Natuke ettevaatlikuks teeb optimismi see, et pukis pole enam Abramsit, kellel nüüd kosmosefilmidega 3 taiesega portfoolio ning Rian Johnson on võrdlemisi uus tulija veel. Aga eks näis.
Umbes 9/10

Also, selle koha ajal naersin vast kõige rohkem https://www.reddit.com/r/movies/comment ... he/cy45sbv (spoilers)
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 13222
Liitunud: 22. Mai 2005, 21:22

Re: Star Wars: Jõud tärkab, kui sind vaid näen

PostitusPostitas Ronet » 21. Detsember 2015, 08:50

Olen nüüd mitu päeva seda sündmust seedinud ja kõiksugu ülevaateid youtubest vaadanud/kuulanud. Ütleks ka, et vist parim Star Wars since Impeerium vastulöögi andis. Siin andis fan service vastulöögi prequel triloogiale. Ses osas oleks võinud isegi vähem fännidele ja rohkem loo peale mõelda. AGA MA EI KURDA!
Kui edasi-tagasi voorivad popcorninäljas inimesed välja jätta, siis oli Scapes üsna normaalne kinoelamus (kas just elamus maximus, selle teada saamiseks peaks IMAXist läbi käima).

Filmi juurde. Panen kõik spoileri alla, sest kõik on spoiler tegelikult.
Spoiler :
Teadsin juba enne filmi nägemist, et sündmuste võimendamiseks peab üks Suurest Kolmest surema, ja ofc kõik märgid näitasid Han'i suunas, sest tema sai originaalidest enim ekraaniaega. Kas just tähtsaim surm filmiajaloos.. top10 ehk kindlasti. Mõni targem inimene võiks sellel teemal oma lõputöö kirjutada.

Samuti teadsin, et siin peab keegi kellegi tütar või poeg olema. Vahepeal kahtlustasin, et Rey on Kylo Ren'i õde, kuid see oleks juba liig olnud. Naljatledes mõtlesin, et äkki Finn on kuidagi Mace Windu sugulane, sest ta oli ainuke mustanahaline tegelane terves universumis. Jah, hiljem tuli muidugi Lando meelde. Ma ei tea miks, aga ta läheb mul alati meelest ära. Sama teema oli Boba Fetti ja Greedoga. Alati kui nendest kuskil räägitakse, olen suht ????!??. :?

Meie uus kolmik on väga sümpaatne sats. Olen enam kui kindel, et Poe roll järgnevates episoodides on oluliselt suurem. Lihsalt see roll siin episoodis oli Han Solo kanda.
Dat lõpp tho. Oli natuke üle võlli, kuid dialoogivaba stseen võimsa John Williamsi muusika saatel tegi endalgi silmad niiskeks.

Also-also. Loodan, et Rey on eraldiseisev tegelane oma taustalooga, mitte Skywalkerite dünastiast. See värk läheb muidu liiga Vaprateks ja Ilusateks ära.


8/10


Spoiler :
Pilt


btw, peaaegu 3000. check! ~+/- 10


aga..
2015 - edukate järjelugude aasta?
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5960
Liitunud: 08. November 2008, 08:40

Re: Star Wars: Jõud tärkab

PostitusPostitas Pixie » 23. Detsember 2015, 03:47

Rassu kirjutas:2019

Alles?!?!?!? Hmpf.


Rassu kirjutas:
Pixie kirjutas:Ei hakka osa VII teemal pikalt heietama (sest kes seda ikka lugeda tahaks)

Sellises mõtteviisis peitubki põhjus, miks see foorum võrdlemisi surnud on. Postituse tegemisel peab võtma eelduseks, et absoluutselt kõik tahavad seda lugeda.

Heh.

Aga ma siinkohal mainiks ära, kuivõrd soliidne on olnud Internets seoses SW spoileritega. Olin rahul, kui ostsin avapäevale pileti mõeldes, et siis ei pea ringi brausides spoilereid kartma, aga ei ole ma neid näinud enne ega pärast filmi vaatamist. Kõik Imgurid ja 9gagid on üsna ohutud olnud, kuidagi kollektiivne auasi on teiste elamust mitte ära rikkuda. Vägagi positiivne üllatus.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead
 
Postitusi: 1740
Liitunud: 22. Aprill 2007, 17:12

Re: Star Wars: Jõud tärkab

PostitusPostitas Forzelius » 23. Detsember 2015, 17:08

Pixie kirjutas:
Rassu kirjutas:2019

Alles?!?!?!? Hmpf.


Ma ei saa täpselt aru, mida see 2019 siin tähendab, sest ei leidnud rasmani postitusest vihjet sellele, aga 1. järg tuleb juba 2017, kui sa selle peale ahhetasid.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 13222
Liitunud: 22. Mai 2005, 21:22

Re: Star Wars: Jõud tärkab

PostitusPostitas Rasmus » 23. Detsember 2015, 19:16

Forzelius kirjutas:
Pixie kirjutas:
Rassu kirjutas:2019

Alles?!?!?!? Hmpf.


Ma ei saa täpselt aru, mida see 2019 siin tähendab, sest ei leidnud rasmani postitusest vihjet sellele, aga 1. järg tuleb juba 2017, kui sa selle peale ahhetasid.

Ütlesin, et
Spoiler :
ootan Kylo Reni surma, mis leiab tõenäoliselt aset 2019. aastal, mil triloogia lõpule jõuab.

Käisin täna teist korda vaatamas ja nägin nüüd filmi vähe selgema peaga. Ainuke nõrgem osa ongi vast see, mis Wiz Khalifa Maz Kanata juures veedetakse, kuna seal läheb tempo natuke liiga pikaks ajaks täiesti nulli. Eks ta olegi hingetõmbepausina mõeldud, aga minu jaoks jäi see lihtsalt igavaks, eriti kuna ülejäänud film nii energiline ja kiire on. Umbes sama teema nagu viienda keskpaigas Yoda juures (ehkki nüüd olen seda natuke rohkem hindama hakanud). Uusversioonilikkus mind enam kusjuures ei häirinud ja Kylo Reni kohta pole ka halbu sõnu, isegi kui ta mulle esialgu erilist muljet ei jätnud.
Spoiler :
Hani surm mõjus ka seekord väga rängalt. Üritasin Rey flashback'ist nüüd selgemat sotti saada, aga kõik on ikka väga umbmäärane. Praeguste andmete põhjal julgeks arvata, et ta ikkagi ei ole Luke'i tütar, vaid lihtsalt üks ta õpilastest. Tähelepanu köitis asjaolu, et kui Han küsis, kust Maz Luke'i lightsaber'i sai, vastas ta, et see lugu jääb mõneks teiseks ajaks. Nii et sealt on ilmselt veel midagi põnevat tulemas.

Ircust üks lahe seik, mis oleks filmi tooniga hästi sobinud:
<Minna> mulle oleks meeldinud, kui "it's a trap"-i tüüp oleks [kaarti nähes] öelnud "it's a map!"
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

Re: Star Wars: Jõud tärkab

PostitusPostitas Pixie » 26. Detsember 2015, 11:14

Forzelius kirjutas:Ma ei saa täpselt aru, mida see 2019 siin tähendab, sest ei leidnud rasmani postitusest vihjet sellele, aga 1. järg tuleb juba 2017, kui sa selle peale ahhetasid.

Jep, võtan oma ahhetuse tagasi. Kuna kohe tuleb 2016, siis on 2017 ok aeg küll järgmise filmi jaoks.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead
 
Postitusi: 1740
Liitunud: 22. Aprill 2007, 17:12

Re: Star Wars: Jõud tärkab

PostitusPostitas Ralf » 04. Jaanuar 2016, 03:07

Siin palju lahedat fan arti. (Y)
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Star Wars: Jõud tärkab

PostitusPostitas lostinthemist » 04. Jaanuar 2016, 08:06

Ma olen Filmiveebis miskipärast üks väheseid, kes satub J. J. Abramsi nime kuuldes väga elevusse. Jumaldan teda kui lavastajana, tema filmidest paistab välja selge pildikeel ning kõik filmid on meeldinud. Tegemist on siiski lavastajaga, kes on suurepäraselt hakkama saanud Star Treki filmidega ning nendest veel enam suutis ta taasäratada "Mission Impossible" filmiseeria.

Star Warsist lühidalt: kas see on parem kui originaaltriloogia? Pärast teistkordset vaatamist ma ei oska sellele veel vastata. Aga kas see on parem kui eellugude triloogia? AW YIZZ!!

Pikemalt: George Lucas küll lõi Star Warsi maailma, kuid ta oleks uue triloogiaga äärepealt ära tapnud enda loodu. J. J. Abrams suutis järjekordse hääbumissurma ohus olnud filmiseeria päästa. Lummavalt ilus kinematograafia, et silm puhkas. Terve film oli täis ilusaid kaadreid. X-Wingid lendamas loojuva päikese taustal. Michael Bay peaks õppust võtma ühest fantastilisest ühekaadri stseenist, kus mässuliste parim piloot võttis maha ligi kümme vaenlaste lennukit. Seda stseeni võiks imetleda kümme korda järjest.
"The Force Awakens" on mitmes aspektis tähtis film. Meil on nüüd olemas tugev ja iseseisev naistegelane, kes ei vaja pidevat päästmist, ning see on hea uudis uue generatsiooni naissoost väikestele fännidele, kuna nad saavad end samastuda karakteriga. Teiseks "The Force Awakens"is on suurem mitmekesisus (või multikultuursus) kui eelneval kuuel filmil kokku, kus olid valdavalt valged inimesed. Siin on aga peaaegu kõik rassid esindatud - latiinod, korealased, mustad, inglased, iirlased. See on tore, sest nüüd justkui kõik saaksid osa "Star Warsist." Esimesest õrritustreilerist nähtud BB-8 jättis mind veidike skeptiliseks, aga võtan omad mõtted tagasi, sest BB-8 on nii nunnu. Ilmselt mu teine lemmikrobot pärast narkouimas Doctor Goodfeelsi Fallout 4 videomängust.

Täiesti saan aru inimestest, kes väidavad, et tegemist on natuke liiga "A New Hope" koopiaga. Aga mõelge nüüd. Kas eellugude triloogia puhul mitte ei käinud vingumine et "it's nothing like the old trilogy" ja idee poolest tuuakse fännidele hõbekandikul ette "The Force Awakens," siis kõik vinguvad. Okei, mitte kõik, aga järjekordne näide, kuidas inimesed leiavad vähimadki asju, mille üle viriseda. Nii irooniline pigem. Aga mõningal määral nõustun, et sarnanes natuke liiga palju. Aga teisest küljest on arusaadav, et filmi tegijad otsustasid minna "playing safe" teedpidi, ning tegemist on siiski sissejuhatava rimeik/ribooti ristsugutisega uuele generatsioonile. Et seekord ma annan täiesti hea meelega andeks, kuna film oli suures osas fantastiline, aga kaheksandas ja üheksandas filmis ootan kindlasti ambitsioonikamat lähenemist ning rohkem riskide võtmist. See tähendab ka seda, et ma ootan järjekordsest Death Starist/Starkillerist midagi loomingulisemat. Äkki näiteks sõjalaev, mis kasutaks Jõudu kui superrelvana, millega saaks mässuliste laevasid kaugelt üksteise vastu sodiks suruda kineetilise võimega? Samas ma valetaksin endale, kui Starkiller ei avaldanud mulle esmakordsel vaatamisel muljet, sest see, kuidas mitu planeeti niimoodi hävitati, oli brutaalne. Aga Starkiller on ilmselt kõige mõttetum superrelv. Pärast viimase päikeseenergia tühjaks imemist oleksid nad kui istuvad pardid ja kaitsetud, rääkimata veel meeletute ressursside raiskamisest, mis kõik läks selle ehitamisele. :irw:
"The Force Awakens" on ilmselt naljakaim film kogu seerias. Leidsin ennast mitu korda naermast ja "drop my weapon"i ajal naersin nagu retarded hüljes plaksutades. Ning see "NOPE" stseen.

Tegelikult oli suur kihk kirjutada kohe pärast esimest seanssi, aga teooriate valguses otsustasin end tagasi hoida, kuni film teistkordselt nähtud. Panin rohkem detaile tähele ning nüüdseks olen veendunud järgnevates teooriates. Ma ei teagi, kust alustada, kuna informatsiooni hulk on nii suur, aga proovin punktide kaupa kirjutada ning panete lõpus üldpildi ise kokku.

Spoiler :
1. Ma olen kindel, et Rey on üks jedidest, keda Luke treenis. Me teame seda, et jedisid treenitakse väga noorelt ning Rey oli ka üks õpilastest. Pärast konflikti tehti mälu tühjaks ning kui filmi lõpus Kylo Reniga võitles, meenus talle suures osas õpitu. Mäletate stseeni, kus nad seisid kuristiku äärel ning Kylo Ren ütles midagi sellist: "I can show you the way of Force." Rey sulges silmad, talle meenus the way of Force ning tema pilk avanedes - tundus justkui tegu oleks teise inimesega. Kylo Ren sai korralikult jalaga perse pärast seda.

2. Finn'iga seoses, kui filmi alguses Kylo Ren tapab vanapapi ära ning liigub tagasi laeva suunas, jääb ta järsku peatuma ning vaatab kahtlustavalt Finn'i suunas, kes oli kõigest Stormtrooperi vormis. Nagu keskmine Joe. Ma olen kindel, et Finn'i sees on olemas robustne ja viimistlemata jõud. Ning tol hetkel Kylo Ren tundis Finn'i jõudu.

3. Ma olen kindel, et Kylo Ren teab Rey'd. Panite tähele, kuidas iga kord, kui üks tema alluvatest mainib tüdrukut, muutub ta nii tundlikuks ja kergesti ärritatavaks? Haaras ühe alluva kõrist jõu võimel kinni ning hiljem lõi terve arvutikonsoooli valgusmõõgaga ribadeks. Meile ei öelda selgesõnaliselt, et kes oli üks Luke'i õpilastest, kes pööras pahaks. Mulle pigem tundub, et halvaks pööranud õpilase all peeti silmas kedagi teist ning ma kutsun teda edasi pidi X-ks. Kylo Ren päästis Rey selle X eest, võttis X koha üle ning see seletaks, miks ta on sisemiselt niivõrd konfliktne tegelane.

4. Rey on Luke Skywalkeri tütar. Ning film viitab ise sellele vähemalt kolm korda:

Jakku planeedil Rey elukoha sees näidati kapi peal oranžikas riietuses X-Wingi piloodi mänguasja. Ning vahetult pärast õues söömise ajal paneb ta pähe X-Wing kiivri. Luke Skywalker oli ka teadagi X-Wing'i piloot ning kandis vastavat piloodikostüümi "The Empire Strikes Back"i filmis.

Filmi lõpus Leia ja Rey stseen. Kaks inimest, kes esmakordse vaataja arvates tõenäoliselt pole "üksteist varem näinud", kallistasid üsna pikalt. Lausa ebaharilikult kaua. Tundub, et Leia tundis kallistamise ajal, et Rey veres on midagi väga tuttavat.

Kõige suurem vihje avaldus Kylo Reni ja Rey võitlusstseeni ajal, kus Ren üritab jõuga valgusmõõka enda valdusesse saada, aga see lendab hoopis Rey juurde. Rey, käes siniselt hõõguv valgusmõõk ning taustal hakkas mängima Star Warsi filmiseeria üks kõige ikoonilisemaid lugusid - Luke's Theme.

5. Kui Rey on Luke Skywalkeri tütar, siis see tähendab, et Kylo Ren teadis seda kindlalt. Tuletage meelde meelde stseeni Maz Kanata lossis, kui Rey avastab kuskil keldris laeka seest valgusmõõga. Järgneb flashback, kus me näeme, et tugeva vihmasaju ajal keegi ründab Rey'd ning on hakkamas lööma teda relvaga. Me näeme selgelt, et tegemist pole selgelt Kylo Reniga. Veel enam, mõni kaader hiljem torgatakse valgusmõõk läbi selja tagant. Tulen tagasi kolmanda punkti lõppu, kus Kylo Ren päästis Rey X-i käest, kes flashbackis X oli ründamas Rey'd. Ning Kylo Ren võttis X koha üle. Aga kuna nad on nõbud, siis Kylo Ren ei suutnud Rey'd tappa. Et teda kaitsta, kustutas ta Rey mälu ära ning jättis Jakku planeedile. Kylo Ren kustutas Rey mälestused, aga lõpuvõitluse ajal taastas osa mälust kuristiku äärel - ta tuletas talle meelde the way of Force'i.

6. Imelik on mõelda, et Kylo Ren, kelle vanemad on Han Solo ja Leia, pööraks üle tumedale poolele. See tähendab, et kes iganes mõjutas teda halvale teele minekut, pidi olema erakordselt tugev tegelane. Snoke oli minu silmis senise nähtu põhjal väga igav tegelane. Küll aga ma loodan, et Snoke näol on tegemist fassaadiga ning tema taga tõmbab nööre hoopiski Darth Plaguis. Kui see tõepoolest ongi nii, siis tegemist on ideaalse viisiga, kuidas kombineerida eellugude triloogia uue triloogiaga. Kes täpsemalt ei mäleta, siis Darth Plaguis oli Palpatine'i õpetaja, oskas mängida surmaga ning päästa soovi korral oma lähedasi surmast. Palpatine räägib temast "Revenge of the Sith'is" kaudselt, kuid jätab Anakinile ütlemata fakti, et tema oli see, kes tegi Darth Plaguis'ile otsa peale. Nii arvab Palpatine. Aga kui tal oli tõesti võime ka iseenda surma petta ning kuidagi tagasi tulla, pidi ta madalal püsima. Nagu seda tegi Voldemort pärast ebaõnnestunud katset Harry Pottery't tappa. Vähemalt niikaua kuni Palpatine on lõplikult läinud, ning see oli kõigest aja küsimus. "Return of the Jedi" filmis leidis Palpatine enda otsa ning see tähendas Plaguisi jaoks, et on aeg tegutsema hakata. Ning nii võimas pahalane oleks kindlasti suuteline vaimselt Kylo Reniga manipuleerima, manades Kylo Reni silme ette Darth Vaderi hallutsioonid. Tuletage meelde stseeni, kus Kylo Ren istub üksinda ruumis. Tema ees on Darth Vaderi läbipõlenud mask ning räägib endamisi: "Show me again the power of the Dark Side”. Ta ütles "jälle". Seda kinnitab J. J. Abramsi enda öeldu siin artiklis.
Tsiteerin:
As for what drove Ren himself away from that enemy (the Light Side) and towards the path his idol took, Abrams called it, “An incredible power. An incredible Force and an incredible potential, that was like with many young people sort of misguided and unclear.

Incredible Force. Ma ei oska Star Wars'i seerias välja tuua teist pahalast, kes saaks olla Darth Plaguisest võimsam.

Ongi vist nüüdseks kõik, ei meenu enam, mis veel öelda oli.
Kas kõik teooriad on ka tõsi, saame teada järgmistes filmides.

Vaataks hea meelega uuesti. Suurepärane seiklusfilm. Algustiitrid tõid pisara silma.
9/10
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2195
Liitunud: 02. Veebruar 2006, 01:43
Asukoht: Lõuna-Korea

Re: Star Wars: Jõud tärkab

PostitusPostitas Forzelius » 04. Jaanuar 2016, 09:03

lostinthemist kirjutas:Ma olen Filmiveebis miskipärast üks väheseid, kes satub J. J. Abramsi nime kuuldes väga elevusse.


wat
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 13222
Liitunud: 22. Mai 2005, 21:22

Re: Star Wars: Jõud tärkab

PostitusPostitas lostinthemist » 04. Jaanuar 2016, 09:11

Forzelius kirjutas:
lostinthemist kirjutas:Ma olen Filmiveebis miskipärast üks väheseid, kes satub J. J. Abramsi nime kuuldes väga elevusse.


wat

Vähemalt IRCus on jäänud selline mulje aastate jooksul. Näpuga konkreetselt näitama ei hakka.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2195
Liitunud: 02. Veebruar 2006, 01:43
Asukoht: Lõuna-Korea

Re: Star Wars: Jõud tärkab

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 06. Jaanuar 2016, 22:30

Abrams võikski jääda kosmose blockbustereid tegema. Siiamaani minu silmis 3/3. Hetkel on küll jube kahju, et ta järgmist osa ise ei tee.

Filmile 9/10. Tulin just seansilt ja liiga kikkis, et mingit mõtekat emotsiooni endast välja saada. Emotional rollercoster on speed and cocaine. Igatahes ei kahetse minekut :P
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 982
Liitunud: 07. Oktoober 2008, 11:36
Asukoht: Tartu

Re: Star Wars: Jõud tärkab

PostitusPostitas Rasmus » 23. Juuni 2016, 13:34

Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

Re: Star Wars: Jõud tärkab

PostitusPostitas Rasmus » 21. Detsember 2016, 13:28

Suutsin endale üle mingi viie-kuue aasta jälle korraliku palaviku hankida, nii et tekkis tahtmine enesetunde parandamiseks oma elutoas mõne hea sõbraga kokku saada. Millegipärast tundus just "The Force Awakens" ahvatlevaim valik. Nüüdseks siis neli korda nähtud (viimasest vaatamisest oli juba pea aasta möödas) ja endiselt täiesti suurepärane šedööver. Eelmisel nädalal loopisin "Rogue One'ile" maksimumpunkte, aga tuleb tunnistada, et "TFA" vääriks neid ikka märksa rohkem — üldjoones lihtsalt terviklikum ja ilmselt ka läbimõeldum teos. Kusjuures võttis mind seekord isegi emotsionaalsemaks kui kahel viimasel vaatamisel. Enam-vähem veatu film. Pilt 9/10
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

Re: Star Wars: Jõud tärkab

PostitusPostitas lostinthemist » 25. Detsember 2016, 09:45

lostinthemist kirjutas:Michael Bay peaks õppust võtma ühest fantastilisest ühekaadri stseenist, kus mässuliste parim piloot võttis maha ligi kümme vaenlaste lennukit. Seda stseeni võiks imetleda kümme korda järjest.

Jätkuvalt olen samal arvamusel, et see ühekaadri stseen on nii godzawesome. Puhas ja kena. Minu silmis on see koguni parim stseen terves SW seerias. Selles suhtes natuke nukker, et Rogue One kasutas actionstseenide puhul traditsioonilist lähenemist: cut cut cut cut whirl cut whirl cut.
Autoreplay for Youtube extension Chrome's on da parim asi maailmas eales.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2195
Liitunud: 02. Veebruar 2006, 01:43
Asukoht: Lõuna-Korea

Re: Star Wars: Jõud tärkab

PostitusPostitas Rasmus » 25. Detsember 2016, 14:45

lostinthemist kirjutas:
lostinthemist kirjutas:Michael Bay peaks õppust võtma ühest fantastilisest ühekaadri stseenist, kus mässuliste parim piloot võttis maha ligi kümme vaenlaste lennukit. Seda stseeni võiks imetleda kümme korda järjest.

Jätkuvalt olen samal arvamusel, et see ühekaadri stseen on nii godzawesome. Puhas ja kena. Minu silmis on see koguni parim stseen terves SW seerias.

Reaalselt esimest korda märkan seda stseeni. Viimasel vaatamisel jäi see "that's one hell of a pilot" kõrva ja mõtlesin, et veits tehislik ütlus (hui märkabki sellist asja lahingu käigus), aga nüüd losti lingitud stseeni vaadates võib see isegi loogiline olla. Eks järgmine kord siis tean paremini, millele tähelepanu pöörata.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

EelmineJärgmine

Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 44 külalist

cron