Forzelius wrote:Arvan, etSpoiler :
Elavad surnud
Moderator: Meeskond
Re: Elavad surnud
Ja jälle nad jooksevad nagu peata kanad ringi.
Spoiler :
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Sul on punkt. No igatahes, jään selle arvamuse juurde, et ta on kill ikkagi. Edit on liiga tugevalt soosiv.

Noh, betime või?
Olen suhteliselt kindel, et kurikaga sai
Cliffhangeri üle ma pahane pole - kuulsin juba nädalavahetusel, et lõpetatakse niimoodi. "TWD" on seda varemgi teinud ja lõpus see must ekraan + heli kombo oli oluliselt räigem, kui ükski visuaal olla võinuks.
Ja Andrew Lincolni näitlemine viimases stseenis. Need näoilmed jms. Ülimalt andekas vend.
Üldiselt kõva hooaeg. Ootan lisa.
1. hooaeg - 6/10
2. hooaeg - 6/10
3. hooaeg - 8/10
4. hooaeg - 6/10
5. hooaeg - 9/10
6. hooaeg - 9/10
Olen suhteliselt kindel, et kurikaga sai
Spoiler :
Cliffhangeri üle ma pahane pole - kuulsin juba nädalavahetusel, et lõpetatakse niimoodi. "TWD" on seda varemgi teinud ja lõpus see must ekraan + heli kombo oli oluliselt räigem, kui ükski visuaal olla võinuks.
Ja Andrew Lincolni näitlemine viimases stseenis. Need näoilmed jms. Ülimalt andekas vend.
Üldiselt kõva hooaeg. Ootan lisa.
1. hooaeg - 6/10
2. hooaeg - 6/10
3. hooaeg - 8/10
4. hooaeg - 6/10
5. hooaeg - 9/10
6. hooaeg - 9/10
6x16
Spoiler :
Päevik | 2021

- LiveForThis
- Ristiisa

Tüüpiline TWD on tüüpiline. Üks ebaloogilisus ajab teist taga.
Aga vähemalt nüüd tundub, et liigutakse õiges suunas. Mis see õige suund siis on? Reaalne eluohtlik hädaoht, mitte mingi jant jandi otsas, mis ise ka aru saa, et ta on üks paras jant. Negan ja tema Saviorid on ägedad ning ma loodan, et järgmises hooajas näeme väga põhjalikult Negani ja Ricki konflikti. Ricktatorship sai läbi, nüüd valitseb Negan ja ma siiralt loodan, et uus hooaeg lööb vere keema, tuues värsket verd (hi hi
) ja palju lucille`imist.
See cliffhanger mind väga ei heidutanud. Suht hea point, kuidas Rickilt ja tema kambalt võim täielikult ära võtta.
Aga vähemalt nüüd tundub, et liigutakse õiges suunas. Mis see õige suund siis on? Reaalne eluohtlik hädaoht, mitte mingi jant jandi otsas, mis ise ka aru saa, et ta on üks paras jant. Negan ja tema Saviorid on ägedad ning ma loodan, et järgmises hooajas näeme väga põhjalikult Negani ja Ricki konflikti. Ricktatorship sai läbi, nüüd valitseb Negan ja ma siiralt loodan, et uus hooaeg lööb vere keema, tuues värsket verd (hi hi
See cliffhanger mind väga ei heidutanud. Suht hea point, kuidas Rickilt ja tema kambalt võim täielikult ära võtta.
Last edited by LiveForThis on 07. April 2016, 20:18, edited 1 time in total.
Mnja, üsna kõva lõpp. Väga vastik pinge terve episoodi vältel.
Tore, et Rickil lõpuks ometi konkurentsi saab olema. Tal praktiliselt tõsine vastane peale Kuberneri täiesti olematu ja isegi temast saadi võrdlemisi kergelt jagu. Saab näha olema, kuidas siit üldse mingit lootust oleks peale jääda. Negani varustus-manpower tundub jõhkralt suur olevat.
Spoiler :
Tore, et Rickil lõpuks ometi konkurentsi saab olema. Tal praktiliselt tõsine vastane peale Kuberneri täiesti olematu ja isegi temast saadi võrdlemisi kergelt jagu. Saab näha olema, kuidas siit üldse mingit lootust oleks peale jääda. Negani varustus-manpower tundub jõhkralt suur olevat.

7x01 - rasked spoilerid
Aga eks tuleb ikka edasi vaadata, sest takkajärge enam küll ei viitsiks.
Spoiler :
Aga eks tuleb ikka edasi vaadata, sest takkajärge enam küll ei viitsiks.
Päevik | 2021

7x01, ideaalne intro uuele hooajale. Andis aimu, kes mis milleks võimeline on ja kui kaugele minema. Aga miskipärast tundus, nagu Rick hakkab vist põnnama lööma ja oma gängi heaolu nimel sussiks muutuma.
Päris stone cold intro, jah
Esimest korda ikka nii karm vastane neil (Kuberner vist koomiksites oli ka karmim natuke, aga sarja omaga ei anna võrreldagi), saab olema huvitav (kuid ilmselt fillereid täis) hooaeg. JDM on ideaalne ikka säärase rolli jaoks kah.
Üks morbiidsemaid ja tumedamaid osasid, mida hiljuti teles näinud, ilmselt. Aa, ja props Andrew Lincolnile ka, jah. Tihti teda nende "coooooaaaaarl" asjade pärast mõnitatakse, aga ta oli taas väga hea täna.
Spoiler :
Üks morbiidsemaid ja tumedamaid osasid, mida hiljuti teles näinud, ilmselt. Aa, ja props Andrew Lincolnile ka, jah. Tihti teda nende "coooooaaaaarl" asjade pärast mõnitatakse, aga ta oli taas väga hea täna.

Ütlen niipalju, et korraks piilusin ja see vaid tekitas tahtmise koomiksid jälle algusest peale uuesti läbi lugeda.
LEVEL1 || super_efektiivne ||
- lostinthemist
- Ristiisa

[10:31] *lostinthemist np: The.Walking.Dead.S07E02.720p.HDTV.x264-AVS
[10:34] <lostinthemist> twd on suht monty pythoniks läinud w
[10:38] *lostinthemist on kõveras
[10:39] <lostinthemist> kas tõesti twd läks kõige süngemalt episoodilt just kõige naeruväärsema episoodi peale üle?
[10:42] *lostinthemist facepalms
[10:34] <lostinthemist> twd on suht monty pythoniks läinud w
[10:38] *lostinthemist on kõveras
[10:39] <lostinthemist> kas tõesti twd läks kõige süngemalt episoodilt just kõige naeruväärsema episoodi peale üle?
[10:42] *lostinthemist facepalms