Umbes 9/10
Also, selle koha ajal naersin vast kõige rohkem https://www.reddit.com/r/movies/comment ... he/cy45sbv (spoilers)
ModeraatorCOLON Meeskond

Alles?!?!?!? Hmpf.Rassu kirjutasCOLON2019
Heh.Rassu kirjutasCOLONSellises mõtteviisis peitubki põhjus, miks see foorum võrdlemisi surnud on. Postituse tegemisel peab võtma eelduseks, et absoluutselt kõik tahavad seda lugeda.Pixie kirjutasCOLONEi hakka osa VII teemal pikalt heietama (sest kes seda ikka lugeda tahaks)
Ma ei saa täpselt aru, mida see 2019 siin tähendab, sest ei leidnud rasmani postitusest vihjet sellele, aga 1. järg tuleb juba 2017, kui sa selle peale ahhetasid.Pixie kirjutasCOLONAlles?!?!?!? Hmpf.Rassu kirjutasCOLON2019

Ütlesin, etForzelius kirjutasCOLONMa ei saa täpselt aru, mida see 2019 siin tähendab, sest ei leidnud rasmani postitusest vihjet sellele, aga 1. järg tuleb juba 2017, kui sa selle peale ahhetasid.Pixie kirjutasCOLONAlles?!?!?!? Hmpf.Rassu kirjutasCOLON2019
Jep, võtan oma ahhetuse tagasi. Kuna kohe tuleb 2016, siis on 2017 ok aeg küll järgmise filmi jaoks.Forzelius kirjutasCOLONMa ei saa täpselt aru, mida see 2019 siin tähendab, sest ei leidnud rasmani postitusest vihjet sellele, aga 1. järg tuleb juba 2017, kui sa selle peale ahhetasid.

watlostinthemist kirjutasCOLONMa olen Filmiveebis miskipärast üks väheseid, kes satub J. J. Abramsi nime kuuldes väga elevusse.

Vähemalt IRCus on jäänud selline mulje aastate jooksul. Näpuga konkreetselt näitama ei hakka.Forzelius kirjutasCOLONwatlostinthemist kirjutasCOLONMa olen Filmiveebis miskipärast üks väheseid, kes satub J. J. Abramsi nime kuuldes väga elevusse.

9/10
Jätkuvalt olen samal arvamusel, et see ühekaadri stseen on nii godzawesome. Puhas ja kena. Minu silmis on see koguni parim stseen terves SW seerias. Selles suhtes natuke nukker, et Rogue One kasutas actionstseenide puhul traditsioonilist lähenemist: cut cut cut cut whirl cut whirl cut.lostinthemist kirjutasCOLONMichael Bay peaks õppust võtma ühest fantastilisest ühekaadri stseenist, kus mässuliste parim piloot võttis maha ligi kümme vaenlaste lennukit. Seda stseeni võiks imetleda kümme korda järjest.

Reaalselt esimest korda märkan seda stseeni. Viimasel vaatamisel jäi see "that's one hell of a pilot" kõrva ja mõtlesin, et veits tehislik ütlus (hui märkabki sellist asja lahingu käigus), aga nüüd losti lingitud stseeni vaadates võib see isegi loogiline olla. Eks järgmine kord siis tean paremini, millele tähelepanu pöörata.lostinthemist kirjutasCOLONJätkuvalt olen samal arvamusel, et see ühekaadri stseen on nii godzawesome. Puhas ja kena. Minu silmis on see koguni parim stseen terves SW seerias.lostinthemist kirjutasCOLONMichael Bay peaks õppust võtma ühest fantastilisest ühekaadri stseenist, kus mässuliste parim piloot võttis maha ligi kümme vaenlaste lennukit. Seda stseeni võiks imetleda kümme korda järjest.