Ellujääja
Moderator: Meeskond
Ellujääja
Ellujääja
Survivor (2000)
"Ellujääja" ("Survivor") on USA pikaaegne reality-seiklussaade, kus grupp inimesi võistlevad miljoni dollari ja "ainsa ellujääja" tiitli nimel. Saatejuht on Jeff Probst.
Loe täielikku tutvustust siit
Survivor (2000)
"Ellujääja" ("Survivor") on USA pikaaegne reality-seiklussaade, kus grupp inimesi võistlevad miljoni dollari ja "ainsa ellujääja" tiitli nimel. Saatejuht on Jeff Probst.
Loe täielikku tutvustust siit
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Re: Ellujäänu
http://www.cbs.com/shows/survivor/second-chance/
Minu valik:
Naiste hulgast oli raske 10 inimest kokku saada, mistõttu hääletasin lihtsalt vanakooli. Ma ei saa aru, miks pole Amazon ja Vanuatu (just naiste poolelt) siin valikus esindatud.
Igatahes sellest võib üks tore clusterfuck hooaeg tulla.
Minu valik:
Spoiler :
Naiste hulgast oli raske 10 inimest kokku saada, mistõttu hääletasin lihtsalt vanakooli. Ma ei saa aru, miks pole Amazon ja Vanuatu (just naiste poolelt) siin valikus esindatud.
Igatahes sellest võib üks tore clusterfuck hooaeg tulla.
Päevik | 2021

Re: Ellujäänu
Level wrote:Igatahes sellest võib üks tore clusterfuck hooaeg tulla.
Ditto. Sellest tuleb üks parimaid hooaeg ja ilmselt mu enda lemmik all-stars hooaeg.

Re: Ellujääja
2/10 ameerika pask, viimased ~15 hooaega on võrdlemisi järjepidevalt imenud. Aga see selleks. Tegin kiiruga veel enne 34. hooaja (Game Changers, oooooo) eetrisse minekut oma osalejate "rankingu", või noh, jagasin nad kahte kolme gruppi.
pöial üles grupp
meh grupp
pöial alla grupp
Spoiler :
Spoiler :
pöial alla gruppSpoiler :
Just sayin, et kui siin keegi mingi ime puhul lurkima peaks ja kaaluma, kas vaadata või mitte, siis eelmainitud postitaja "2/10 ameerika pask" ei tasu mingitki pidi tõsiselt võtta. Tehnilise pool pealt on sari nii hea, kui ta üldse olnud on ja kui otsida taga oldschool hõngu, siis peab tagasi ronima vähemalt 15ndasse hooaega, nii et "viimased ~15" on suht totter kategoriseering enivei. Soovitan vaadata!

Õhh.. Ja siin ma mõtlesin, et pärast Cambodia't ei hakka ma oma redditi flair'i enam muutma. See nii halb ikka, kui üks naasvatest lemmikmängijatest oma legacy ära rikub. Või noh, tal polnud mingit legacyt, kuid üldine maine on hävinud ja ega rohkem ilmselt ei kutsuta ka. Fuck all-star hooajad!!1
Päevik | 2021

Noh, me ei saa seda kunagi teada, aga no way, et ta FTC's seda kasutanud oleks ever imho.

Ei tundu küll, et selline asi mingi äss taskus oleks. In any case, tahaks juba uute tegelastega hooaega jälle. Vastik, vastik, vastik.
Päevik | 2021

Forzelius wrote: Tehnilise pool pealt on sari nii hea, kui ta üldse olnud on ja kui otsida taga oldschool hõngu, siis peab tagasi ronima vähemalt 15ndasse hooaega, nii et "viimased ~15" on suht totter kategoriseering enivei.
Mida murdepunktiks loed? Ise tõmbaksin vist joone 10. hooaja järele, kuigi idol'ite strateegilise rakendamise normaliseerimiseks kulus võib-olla tõesti mingi ~5 hooaega veel.
Otseselt oldschool hõngu taga ei aja, sest üldpildis on mäng nüüdisajal huvitavam, aga sellest kujundulumisest tahaks küll puhkust. Pea iga tribal on juba nagu mingi sita oscar-bait'i kulminatsioon.
<mängija 1> mängija 2 on väike bitch
<mängija 3> *hakkab nutma*
<probst> sa emotsionaalne, mängija 3, räägi oma tunnetest
<mängija 3> see tuletab mulle meelde, et mu elu nii raske olnud
<mängija 4> *hakkab nutma*
<probst> no mis sul viga
<mängija 4> kusjuures mulle meenus, et mu elu ka raske
<probst> "Survivor" meid kõiki nii palju aidanud, äkki hääletaks nüüd
Spoiler :
Emotsionaalne aeg, saan lõpuks rahus guugeldada.
<probst> *noogutab mõistvalt*