Möla!
Moderator: Meeskond
Re: Möla!
Ostsin täna kokakoolat, sest see oli R-Kioskis kõige odavam jook. Vesi oli 14 senti kallim. 
Zinera wrote:Level lisab nii palju filme, et ma ei leia enam lugemata filmipostitusi üles.
+1.
Püha mürts, kus Level alles möllab Filmide foorumis.
Aga noh, veel ei hakka seda Duracelli patareid tal välja võtma.
- lostinthemist
- Ristiisa

Ääretut närvikõdi pakub tõik, kas Level suudab ületada oma kõige suuremat põlisvaenlast Cochrane'i, kes on pälvinud tiitli kõige enam filmide lisamisel Filmiveebi. Mida tulevik toob, seda ei oska öelda, aga praeguse tempoga jätkates võib see olla ühtlasi reaalsus. Seni aga hoiab Leveli agressiivne filmide lisamine pinevust ning ootusärevust üleval. Kas te tunnete ka enda sees seda leegitsevat ärevust? Nagu vaataks jalgpalli maailmameistrivõistluse finaali? Mina igatahes tunnen!
Finaal on ilgelt pikk, ning ta peab silmitsi seisma teiste kurikuulsate Filmiveebi veteranidest tegelastega nagu Ralf, Robert ja Kaido (tasuks märkida, et nad on filmiveebi algusest saadik siin enam-vähem passinud), ning nagu sellest vähe poleks, tema teel seisavad ka uuema ajastu liikmed nagu ultiasi, Rassu ja teised, aga! Seetõttu pole meil aega motivatsioonilanguse jaoks! Püsige meiega, kulla filmiveeblased, ning jälgigem meie ajastu kõige intensiivsemat võistlust!
Ärge filmiveebi sulgege ning püsige meiega!
Finaal on ilgelt pikk, ning ta peab silmitsi seisma teiste kurikuulsate Filmiveebi veteranidest tegelastega nagu Ralf, Robert ja Kaido (tasuks märkida, et nad on filmiveebi algusest saadik siin enam-vähem passinud), ning nagu sellest vähe poleks, tema teel seisavad ka uuema ajastu liikmed nagu ultiasi, Rassu ja teised, aga! Seetõttu pole meil aega motivatsioonilanguse jaoks! Püsige meiega, kulla filmiveeblased, ning jälgigem meie ajastu kõige intensiivsemat võistlust!
Ärge filmiveebi sulgege ning püsige meiega!
Kõige esimene vastus, mille google mulle "chrome fps gpu memory" otsingu peale andis: https://developer.chrome.com/devtools/d ... g-settings
Installisin spetsiaalselt selle testimiseks Chrome'i ja täpselt sellega oli ka tegu.
Üldsegi, kas sa mitte IT-tudeng ei ole???
Rain wrote:Mis värvi kleit on?
Spoiler :
Ma ei saa aru, mis moodi on sellest pildist võimalik valget-kuldset näha...
Jõudis lõpuks Võrru ka.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Level wrote:Rain wrote:Mis värvi kleit on?
Spoiler :
Ma ei saa aru, mis moodi on sellest pildist võimalik valget-kuldset näha...
Jõudis lõpuks Võrru ka.
Ei, mitte just. Ammu juba avastasin selle, aga ei võtnud seda väga tõsiselt. Nüüd hakkas sõprusringkonnas ka see levima ja ajab lihtsalt marru, et mismoodi on võimalik nii erinevalt kaht/neli täiesti vastandlikku värvi näha. Olen selle põhjust ka lugenud, mis on omamoodi mõistlik, aga siiski minu mõistus seda seletust ei aktsepteeri. : p
- lostinthemist
- Ristiisa

Tsiteeriksin praegu oma sõbra nelja päeva tagust tweeti:
Loodetavasti te ei pannud mu sõbra prantsuse keelt tähele.
Spoiler :
Loodetavasti te ei pannud mu sõbra prantsuse keelt tähele.