eerik kirjutas:lostinthemist kirjutas:Ühesõnaga asjaolu, et hulk L on hulga F osahulk, tähistatakse L ∈ F.
Tegelikult tähistatakse L ⊆ F.
Vedasin endaga mõttes 3 kaameli ja 4 eesli peale kihla, et eerik täpselt seda ütleb. Nüüd tuleb ainult välja mõelda, mida selle loomakarjaga peale hakata.
Igal juhul ei ole lost sisuliselt milleski eksinud - kuigi alamhulga üldtunnustatud sümboliks on tõepoolest ⊆ , ei ole teoreetiliselt vale ka teiste tähistuste kasutamine, kui neile eelnevalt vastav interpretatsioon anda, mida lost ka antud juhul tegi.
Julgustan kõiki lostist eeskuju võtma ja edaspidigi oma postitused matemaatilises keeles kirja panema - esiteks välistaks see igasuguse mitmetimõistmise, mida siin tihti ette tuleb, ja teiseks oleks võimalik formaalselt tõestada, kelle arvamus mingi teema suhtes õige ja kelle oma väär on.
Ise käisin selle aasta PÖFF-il vaatamas
20 erinevat linateost, mis oli mulle veidike liiast. Hetkel pole ma päris kindel, kas enam kunagi ühtegi filmi näha tahan.
Lisan siia veel vaatamas käidud filmide nimekirja koos kuupäevade ja ligikaudsete hinnetega ning selle aja jooksul kinodes liikumas märgatud foorumlaste listi. Filmide kuupäevad peaks olema abiks neile, kes minu lahke tervitamise asemel teesklesid, et on ametis oma istekoha otsimisega vms.
PS. Hinded ei pruugi alati päris objektiivsed olla, sest üsna mitme filmi ajal hakkas mu pea valutama ja võimalik, et see valu kajastub ka nende hinnetes.