Resident Evil: Hukatus

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Resident Evil: Hukatus

PostitusPostitas Rasmus » 22. September 2012, 15:44

Resident Evil: Hukatus
Resident Evil: Damnation (2012)

Ameerika Ühendriikide eriagent Leon S. Kennedy (Matthew Mercer) hiilib salaja väikesesse Ida-Euroopa riiki, et tõestada kuulujutte bioorgaaniliste relvade kohta, mida kasutatakse sõjas. Kohe pärast oma märkamatut sissetungi käsib USA valitsus Leonil viivitamatult väikeriigist lahkuda. Kuid ta eirab käsku ning otsustab iseseisvalt tõe välja selgitada.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

Re: Resident Evil: Hukatus

PostitusPostitas lostinthemist » 14. Oktoober 2012, 05:17

Nonii. Vot see oli lõpuks ometi väga hea Resident Evili film. Väga hea, sest ma olin ikka pikemat aega traumatiseeritud, kui sitt see "Retribution" oli.

"Degeneration" oli natuke nõrk, kuigi selle vaatamisest on küll palju aega möödas ning pole enam nii detailselt meeles (mäletan ainult seda kick-ass stseeni, kus Leon viskas relva Claire'ile lennujaamas), kuid "Damnation" on sellest kuhjaga parem. Julgeks koguni öelda, et parim Resident Evili film, mis seni tehtud on. Kindlasti palju parem, kui need kõik live action'i filmid kokku. Kas või juba selle arvelt, et animatsioon kuulub vähemalt mänguseeria universiumisse.

"Damnation" on paigutatud kenasti RE 5 ja 6 vahele. See muidugi ei tähenda seda, et "Damnation" peab olema nähtud enne RE 6 mängimiseks, kuid annab tegelikult väga hea tausta, mis maailmas toimub.

Kõige parem selle filmi puhul oli see, kuidas CGI'd kasutati julgelt ära. CGI eelis live action filmide ees on, et sellega on võimalik vaataja silme ette tuua asju, mille teostamine tavalise kaameraga oleks puhtalt ebareaalne. Peaaegu isegi võimatu, kui sul pole just sitta kanti raha jalaga segada eriefektide jaoks. Sama jutt ka teiste animatsioonide pihta, et ei kasutata potentsiaali ära! Seepärast ma näiteks ei suuda näiteks Final Fantasy VII: Advent Children Complete'i võitlusstseenide imetlemist kunagi lõpetada, sest seal on see... kõik, kuidas see vaatajani tuuakse... nii mindblowing.

Aga millest ma eelmises lõigus rääkisin, oligi peamine põhjus, miks võitlusstseenid "Damnationis" olid väga faking kaasahaaravad. Julged ja lahedad võtted. Ma olin vahepeal hämmingus, kui palju verd ikka pritsis filmi teisel poolel. Animatsioon oli ilus, ja mitte selline cartoonilik, vaid püüeldi fotorealismi poole.

Vahepeal oli natuke nõme vaadata, kuidas suude liikumine ja häälte pealelugemine polnud perfektselt sünkroonis. "Degenerationis" oli see koguni väga häiriv. Igal juhul, vanade tuttavate nägude nägemine oli meeldiv. Ada Wong on endiselt smoking hot nagu alati ja Leon samamoodi lahe tegelane.

Suurepärane meelelahutus ja sobib ideaalselt reede õhtul õlu käes leboasendis vaatamiseks. Tyrantid ja lickerid olid ägedad! (Y)
7,5/10

Mõned pildid:
Spoiler :
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2195
Liitunud: 02. Veebruar 2006, 01:43
Asukoht: Lõuna-Korea

Re: Resident Evil: Hukatus

PostitusPostitas Rasmus » 14. Oktoober 2012, 09:29

Peaks siis ka pilgu peale heitma. "Degeneration" ajas isu täiesti ära.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 58 külalist

cron