Rumal pöörane armastus

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Rumal pöörane armastus

PostitusPostitas Forzelius » 18. Veebruar 2012, 09:32

Mingit armastusega seotud sõnumit või klišeelist moraali loomulikult ei oodanud siit. Sain lihtsalt sümpaatse koguse võrra naerda, toreda ebarealistliku loo (kuna oma olemuselt on see, isegi kui see päris nii ei lõppe, ikkagi muinasjutulik "lahutatud vanemad saavad taas kokku") ning hästi kirjutatud olukordi nautida. Kuna see film rõhub suuresti üllatusmomentide peale, siis ei hakka sisust ega oma lemmikkohtadest pikemalt rääkima, kuid ka mulle tuli üllatuseks see kõige suurem raputus. Oleks võinud ju kuidagi aimata, vaadates, kuidas kaardid lauale löödud olid, kuid ei osanud säärast seletust küll oodata. Vana hea olukord, kus kõige lihtsamat selgitust ei näe kunagi ette.
Erinevalt esimesena kommenteerinud abielupaarist minu jaoks huumorit väheseks ei jäänud, mis tuli positiivse kinkekaardina. Ei ole 2011. aasta komöödiatest palju (kui üldse?) näinud, aga see on vast tugev kandidaat parimale. Goslingu-maania sääraste rollide jaoks on loodetavasti varsti möödumas, sest kuigi ta jääb natuke kuivaks näitlejaks nagu "Drive"'s näha oli, siis usun, et suudab end ka veidi teistsuguste rollidega tõestada. Mina loodan tema peale, sest natukene rohkem lihvitud teemantina võiks see minu vaadatavate vääriskivide juveeliärisse küll sisse sobinduda.
Soliidne meelelahutus, mis erinevalt oma žanrikaaslastest on mõistnud endale otsida huvitavate ideedega stsenaristid, kes mind täitsa üllatada suutsid oma paari pöördega, mis kindlasti teistkordsel vaatamisel palju ilmsemad tunduksid ent see ei vähenda loomulikult nende väärtust esmakordsel vaatamisel. Lõpp jäi kahjuks kuidagi liiga positiivseks, oleks võinud järgida filmi üleüldist semi-masenduslikku nooti, mis mulle vägagi meelepärane oli, seega ei saa kogu kupatusega päris rahul olla. Miniatuur Tiiger Metsa spordiala stseeni peale naersin vast kõige enam. Üle keskmise.

7/10
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 13222
Liitunud: 22. Mai 2005, 21:22

Re: Rumal pöörane armastus

PostitusPostitas Rasmus » 25. Märts 2012, 15:15

Väga okei film, kõvasti üle teistest omasugustest (romantilistest komöödiatest). Hea näitlejate valik ja mõnus lõpplahendus.

Hindeks 7/10.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

Re: Rumal pöörane armastus

PostitusPostitas CM-Girl » 20. Aprill 2012, 15:52

Level kirjutas:Viimaseid "uudiseid" lugedes ajas see koht eriti naerma
Spoiler :
Pilt

Indeed.

Ei midagi erilist. Üle keskmise film. Mõned naljakad kohad olid. Eriti meeldis Hannah reageering kui Jacob särgi seljast ära võttis. Seda stseeni olen telekast mitu korda nägema sattunud. Carell on mulle meeldima hakanud viimasel ajal. Täitsa sümpaatne. Absoluutselt selles filmis ei meeldinud Josh Groban (jäägu parem laulmise juurde), thank god, et tal väike roll oli. Enim ajas selle filmi juures naerma stseen lõpus kus 4 meest koos olid. Meenus kohe puntratants filmis "Suvi". :irw:

6,5/10
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4885
Liitunud: 16. Juuli 2009, 22:48
Asukoht: Paide

Re: Rumal pöörane armastus

PostitusPostitas Pixie » 09. Juuni 2012, 12:43

Meeldisid õnnestunud dialoogid, hea kerge huumor ning näitlejatevalik. Hannah/Jacob oli päris armas, tegelikult kõik Emma Stone'iga seonduv on lahe ja vinge. :P Eelnevalt pole Ryan Gosling just kõige paremat muljet jätnud, kuid antud filmis oli ta päris sümpaatne. Suur twist oli ootamatu, kuigi ma eelnevalt teadsin, et *miski* suur filmi pea peale pöörav paljastus on tulemas. Kõige nõrgem osa oli lõpp. :? 8/10
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead
 
Postitusi: 1740
Liitunud: 22. Aprill 2007, 17:12

Re: Rumal pöörane armastus

PostitusPostitas Rasmus » 10. Jaanuar 2023, 16:37

uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Lõpp oleks võinud peale eepilist sisu-twisti olla (siit tuli vähemalt 2 punkti!), kuna siis poleks tegemist niivõrk tavalise rom-kom'iga, vaid millegi palju originaalsemaga, lisanduks täiesti teine sisu ning perspektiiv tervele filmile. Lõpuga rikuti (üldiselt) hea mulje, sest see oli tavalisest ehk veel kraadi võrra juustusem (vaata lõpetamistseremooniat).

ulti ütles kõik vajaliku ära. Vaatasin üle 12 aasta uuesti ja kui "twist" endiselt toimib, siis sellele järgnev tõmbab keskmisest hulga paremale ja tähenduslikumale romantilisele komöödiale vee täiesti peale.
Spoiler :
Imal lõpp mind niivõrd ei häirigi, kuivõrd see kolmanda vaatuse madalhetk, mis on romcomides justkui kohustuslik. Teate küll – tegelased lähevad omavahel näiliselt lõplikult tülli, ainult selleks et mõni minut hiljem pisarate saatel ära leppida ja elada õnnelikult elu lõpuni. Okei, fain, seda oleme igal pool mujal ka näinud, aga mõrvata selle tüütu "kohustusliku" elemendi sissetoomise nimel kogu selle punktini üles ehitatud karakteriloogika – no see on lihtsalt solvav. Miks Carelli tegelane reageerib nagu väike tita, kui teada saab, et ta vanim tütar Goslinguga deidib? Cal kindlalt austab Jacobit, vaatab ehk talle mõnes mõttes isegi alt üles, ning on saanud hetk varem kõne, mis kinnitab, et Jacobil on uue suhtega tõsi taga. Cal usub selgelt vabakasvatusse ning laseb ka 13-aastasel pojal oma valikuid (loe: vigu) teha ja neist iseseisvalt õppida. Miks ta siis oma täiskasvanud tütresse teisiti peaks suhtuma? No mitte kuidagi pidi pole see käitumine karakteriga kooskõlas ja mõjub vaatajale näkku sülitamisena. Eriti kui ülejäänud film annab põhjust arvata, et sihitakse midagi tähenduslikumat kui lihtsalt üks järjekordne romcom.
Siiralt kahju, sest ülejäänud film mulle tõsiselt meeldib – meeldis juba 12 aastat tagasi. Aga lõpp jätab nii vastiku maitse suhu, et raske on mööda vaadata. Ja miks sellist teed otsustatakse minna, pole mul aimugi. Mitte midagi see juurde ei anna. :(
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

Eelmine

Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 106 külalist