Möla!
Moderator: Meeskond
Ei tea jah, kas oleks pidanud niimoodi tähistama seda. Samas, kui endal keegi 9/11 hukkunud oleks...
Igatahes uudis oli eelmine teisipäev, et Al Qaeda on pannud tuumapommi kuhugi Euroopasse ning kui Osamaga midagi juhtub, siis see õhatakse. 5 päeva hiljem on mees tapetud. Päris sürr värk, loodan, et kui see tõsi on, siis see kuskil siin lähedal ei ole.
Igatahes uudis oli eelmine teisipäev, et Al Qaeda on pannud tuumapommi kuhugi Euroopasse ning kui Osamaga midagi juhtub, siis see õhatakse. 5 päeva hiljem on mees tapetud. Päris sürr värk, loodan, et kui see tõsi on, siis see kuskil siin lähedal ei ole.
Käi perse, eerik. See uudis oli lehes, mitte mingis netis kuskil ja mitte mingi lambine kuulujutt, vaid allikatega. Eelnev ei tee küll seda stone-cold kindlaks uudiseks, aga mu jutt ei ole kuskilt foorumist võetud. Loomulikult olen endiselt skeptiline kogu selle asja suhtes, aga päris ära ei nulliks seda võimalust samuti. Nii, et millega alustasin, sellega lõpetasin: käi perse.
- Spellbound
- Ristiisa

käi perse al-Qaeda
käi perse al-Qaeda
et sulle ei meeldi, et minu sõdurid sinu õues liivakastis mängivad
ja tagaajamist ja kulli
sest meil on burgerite ja friikate maal suur aed
ja sina al-Qaeda sundisid meid sinu liivakasti tulema
me ei ole teie vaenlased
elame seal vabaduse ja mõistmise maal
ja meil ei ole raha, et sinu liivas sonkida
ja ma ei tea kuidas ma seda oma rahvale ütlen
käi perse al-Qaeda
et sulle ei meeldi, et minu sõdurid sinu õues liivakastis mängivad
ja tagaajamist ja kulli
sest meil on burgerite ja friikate maal suur aed
ja sina al-Qaeda sundisid meid sinu liivakasti tulema
me ei ole teie vaenlased
elame seal vabaduse ja mõistmise maal
ja meil ei ole raha, et sinu liivas sonkida
ja ma ei tea kuidas ma seda oma rahvale ütlen
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- lostinthemist
- Ristiisa

Mäletate seda esimest AMV'd, mida tegin umbes paar nädalat tagasi? Nüüd olen igatahes kokku monteerinud teise AMV, mis peaks olema mitu korda parem eelmisest nagu üks sõber ütles (kes eelmist AMVd ei sallinud) ja selle saadan kindlasti sügisel Animatsuri AMV võistlusele.
Lisasin ka laulusõnad video külge, et laul ei jääks päris arusaamatuks. Kui meeldib, visake videole kommentaar/like.
Kowarete iku Sekai - Final Fantasy VII: Advent Children AMV
Lisasin ka laulusõnad video külge, et laul ei jääks päris arusaamatuks. Kui meeldib, visake videole kommentaar/like.
Kowarete iku Sekai - Final Fantasy VII: Advent Children AMV