Minu suured lemmikud on "How the Grinch Stole Christmas"ja "Home Alone" (3 esimest). Vaatan ka hea meelega "The Santa Clause" Tim Alleniga. Jõuludeajal olen sattunud telekast päris häid jõulufilme vaatama, aga kahjuks ei mäleta nende pealkirju.
Tatikaeast saati olen iga aasta Home Alone'i vaadanud. Die Hard'i pole ammu vaadanud, kahjuks.
Eelmine aasta vaatasin jõulude paiku It's a Wonderful Life + erinevaid horrorfilme, kust näiteks Black Christmas ja Silent Night Deadly Night olid jõuluõudukad. Pole veel plaanima hakanud, mida see aasta vaadata.
Praegu jookseb Artises Norra film "Jõuluks koju" ("Hjem til jul") ja Sõpruses "Kaotatud kaup ehk jaht jõuluvanadele" ("Rare Exports: A Christmas Tale"). Esimene neist nähtud ja mulle meeldis (9/10). Teine tundub ka hea olevat.
Last edited by rauls on 12. December 2010, 19:38, edited 1 time in total.
"Die hard" on igal juhul plaanis. Kui pingsalt ei jälgi, siis pidulaua taustaks hääl maas mängib ikka. Seekord on TV3 otsustanud kaval olla ja Eesti ilusaima jõulukombe ära rikkuda - triloogia (endiselt ei tunnista neljandat osa) näidati juba varem ära ja õigel ajal seda eetris pole Aga saab ka teisiti...
Sõltuvalt asjaoludest ja tujust ka "Scrooged", "It's a Wonderful Life", "Miracle on 34th Street" ja "Nightmare Before Christmas". Kogemata võib ette jääda ka "Home Alone" või mõni jõulu rom-kom.
100% on kavas 3rd Rock from the Suni teise hooaja jõuluepisood "Jolly Old St. Dick" - jõulutuju garanteeritud
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
A Nightmare before Christmas ja Die Hardist on kopp ees - rohkem midagi mõistlikku küll pähe ei tule.
Oot-oot - oli üks film esimesest ilmasõjast, kus näidati seda jõuluaegset ja spontaanset vaherahuhetke lääne rindel n-rindelõigus, mille pärast hiljem mõlema poole ohvitseride seas pead ja pagunid lendama hakkasid. Peaks üles otsima ja ära vaatama.
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"
MNC wrote:Oot-oot - oli üks film esimesest ilmasõjast, kus näidati seda jõuluaegset ja spontaanset vaherahuhetke lääne rindel n-rindelõigus, mille pärast hiljem mõlema poole ohvitseride seas pead ja pagunid lendama hakkasid. Peaks üles otsima ja ära vaatama.
MNC wrote:Oot-oot - oli üks film esimesest ilmasõjast, kus näidati seda jõuluaegset ja spontaanset vaherahuhetke lääne rindel n-rindelõigus, mille pärast hiljem mõlema poole ohvitseride seas pead ja pagunid lendama hakkasid. Peaks üles otsima ja ära vaatama.
Joyeux Noël? Peaks ka pilgu peale viskama.
Mr. Neabi jõuluepisoodi tuleb jõulude ajal vaadata, obv.