PALUN soovitage mulle head komöödiat. aga palun midagi head mitte seda kuradi nõmedat usa kick ass naljaga komöödiat. nüüd ma viimati vaadates fimi Death at Funeral 2010 sain aru kuiiiiiii labane on ameerika arusaam naljadest. TOBE. 2007 aasta Briti versioon on nagu 25 korda parem. selline hea huumor võiks sees olla, aga need uueajastu filmid ei aja mind enam naermagi. viimane kus natukenegi (aga vähe) naerda sai oli grown ups, ja siis cop out-is oli ka see kahekõne lahe kus nad oma kaastöötajatega norisid seal mentlas
Soovitage komöödiaid...
Moderator: Meeskond
- d4ncestyle
- Raevunud härg

Soovitage komöödiaid...
et pole ammu midagi postitanud ja nii, aga nüüd 1 küsimus...
PALUN soovitage mulle head komöödiat. aga palun midagi head mitte seda kuradi nõmedat usa kick ass naljaga komöödiat. nüüd ma viimati vaadates fimi Death at Funeral 2010 sain aru kuiiiiiii labane on ameerika arusaam naljadest. TOBE. 2007 aasta Briti versioon on nagu 25 korda parem. selline hea huumor võiks sees olla, aga need uueajastu filmid ei aja mind enam naermagi. viimane kus natukenegi (aga vähe) naerda sai oli grown ups, ja siis cop out-is oli ka see kahekõne lahe kus nad oma kaastöötajatega norisid seal mentlas
aga igastahes yritage ja jään vastust ootama. kaalun igast variante ja vaatame kellel on hea huumorisoon
aitähh
Andke minna, ma tulen!
Viimase aasta jooksul nähtud komöödiad, musta huumori nükkega ja koomiliste momentidega vaimukad filmid mida ei häbene soovitada. Arvustused:
Being There
Fame Whore
Drowning by Numbers
Nowhere
The Telephone Book
The Naked Civil Servant
Ghost World
Roger Dodger
Barcelona
Metropolitan
High School Record
The Europeans
Bright Young Things
Being There
Fame Whore
Drowning by Numbers
Nowhere
The Telephone Book
The Naked Civil Servant
Ghost World
Roger Dodger
Barcelona
Metropolitan
High School Record
The Europeans
Bright Young Things
- Ralf
- love <3
Armastatud klassikalisi komöödiaid:
Need ei tohiks küll kedagi külmaks jätta. Teiste (eriti Trashi) soovitused kah head.
- "Groundhog Day"
- "Blazing Saddles"
- "Airplane!"
- "Young Frankenstein"
- "A Fish Called Wanda" *
- "Ghost Busters"
- "National Lampoon's Vacation"
- "Mrs. Doubtfire"
- "City Slickers"
- "The Odd Couple"
- "Caddyshack"
In 1989, a Danish audiologist, Ole Bentzen, died laughing while watching A Fish Called Wanda. His heart was estimated to have beaten at between 250 and 500 beats per minute, before he succumbed to cardiac arrest.
Need ei tohiks küll kedagi külmaks jätta. Teiste (eriti Trashi) soovitused kah head.
Last edited by Ralf on 05. August 2010, 13:24, edited 1 time in total.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
Jaaa, "Office Space"-i vaata kindlasti. Puhas kuld. 
Alternatiivsemat huumorit pakub näiteks Todd Solondz. "Happiness" oli minu meelest väga naljakas, kuid jällegi - selline huumor ei ole igaühele.
Alternatiivsemat huumorit pakub näiteks Todd Solondz. "Happiness" oli minu meelest väga naljakas, kuid jällegi - selline huumor ei ole igaühele.
- LiveForThis
- Ristiisa

Ralf wrote:Jaaa, "Office Space"-i vaata kindlasti. Puhas kuld.
Suutsin 50 min. vastu pidada ja siis panin kinni - ei midagi erilist, aga ikkagi lootsin ja ootasin.
Minu poolt siis Death at a Funeral (2007), Malev (2005), The Cottage (2008), Some Like It Hot (1959), Gitler kaput! (2008), Black Dynamite (2009)...
From the top of my head:
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Ralf
- love <3
delete wrote:Ralf wrote:Jaaa, "Office Space"-i vaata kindlasti. Puhas kuld.
Suutsin 50 min. vastu pidada ja siis panin kinni - ei midagi erilist, aga ikkagi lootsin ja ootasin.
Oled vähemuses.
Mainimata jäid veel "Clerks", "Mallrats" ja "Dogma". Ja kui oled intelligentne inimene, siis saad "Annie Hall"-i vaadates kah korralikult naerda.
- d4ncestyle
- Raevunud härg

delete wrote:Ralf wrote:Jaaa, "Office Space"-i vaata kindlasti. Puhas kuld.
Minu poolt siis Death at a Funeral (2007), Malev (2005), The Cottage (2008), Some Like It Hot (1959), Gitler kaput! (2008), Black Dynamite (2009)...
---haaa, oligi nii kohe jah ... ma just mõtlesin et panen tirima.... aga vt ikka äkki mulle on midagi.
Andke minna, ma tulen!