Teadmata kadunud

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Ronet » 03. Veebruar 2010, 12:43

Et Sayid on siis Jacobi vessel sinu teooria järgi? Kui nii, siis meenutab Lost ühte teist sarja.
Mulle tundus hoopis, et need olid flashforwardid, mitte what-could-have-been. Ma tõesti loodan, et sari nii ei lõppe. Muidu oleks kõik nii pointless olnud imho. Seedin veel seda hooaja avalööki.

Ahjaa.. edit. Ma arvasin, et Juliet tahtis Sawyerile öelda et ta on rase hoopis.
.
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas rakitic14 » 08. Veebruar 2010, 19:58

hea lausa väga hea sari kui viimaselajal kuidagi segaseks läinud..
rakitic14
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas rakitic14 » 08. Veebruar 2010, 19:59

nojah mul ununes 2 osa vahelt ära ja nüüd ei saa midagi aru mis seal toimub.Millal see uushooaeg hakkab?
rakitic14
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas Zinera » 08. Veebruar 2010, 22:37

Vaadatud kuuenda hooaja kaks esimest osa. Mõnus, mulle meeldib see jätk, väga viis. :)
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 25. Veebruar 2010, 04:43

rakitic14 kirjutas:hea lausa väga hea sari kui viimaselajal kuidagi segaseks läinud..

Lost on koguaeg segane olnud, a sp. ta mulle (ja paljudele teistele) meeldibki.
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Jussu » 25. Veebruar 2010, 12:05

Mulle isiklikult isegi meeldiks, kui segadus säiliks lõpuni välja, st viimane osa jätaks otsad teatud mõttes lahti, mis siis, et sari edasi ei lähe.

Lõputud spekulatsioonid ja vastamata küsimused on sarja ümber kujundanud teatava mütoloogia, millel tasub lubada edasi kesta. : )
"All you need for a movie is a girl and a gun."
Kasutaja avatar
Jussu
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Weirdo » 25. Veebruar 2010, 22:19

Jussu kirjutas:Mulle isiklikult isegi meeldiks, kui segadus säiliks lõpuni välja, st viimane osa jätaks otsad teatud mõttes lahti, mis siis, et sari edasi ei lähe.

Nojah, ma olen kogu aeg arvanud/kartnud, et see nii läheb. Tundub kuidagi ebatõenäoline, et kogu sellele kuuele hooajale segasusele mingit üliselget lõppu saaks teha. Karta on, et lõppeb nii, et mitte muhvigi aru ei saa ja müsteerium kestab :P
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Weirdo » 04. Märts 2010, 11:56

Ei tea, miks siin teemas viimasel ajal nii vaikseks jäänud on :(

Eelmise osa lõpp oli küll päris hea, see "Catch a little star..blalblablaa" mõjus eriti creepy'lt.
Igal juhul üha kahtlasemaks läheb ja järjest rohkem inimesi sureb.
Krdi kahju, et ühtki mu lemmiktegelast pole enam alles. Desmond pole siiamaani end näidanud ning Daniel ja keegi teine on surnud.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 31. Märts 2010, 18:19

May 23 is pretty much the Super Bowl to sci-fi drama fans, as that's the day the Lost series finale airs. So it only makes sense that it commands Super Bowl-like costs for advertisers. A 30-second spot during the Lost finale will cost $900,000. That's a steep price for something I'm just going to fast-forward through.

Päris jõhker. ;P
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Cochrane » 16. Aprill 2010, 20:15

Jätkuvalt hea sari (hetkel 6. hooaja 4 osa nähtud), ainult et mõnikord tekib küll mõte, et ma ei üritagi enam mõelda, kuhu asi täpselt jõuab, lihtsalt lõdvestun ja naudin seda sõitu.
Seriaali üks tugevaim külg, pidev seotus nii vahetult eelnevate kui järgnevate osadega kui ka kaugemate episoodidega on ühtlasti ka väheke probleemne - kui seriaal kunagi läbi ja sul kõik episoodid riiulis, siis ei saa selle seriaali puhul eriti võtta ja vaadata üht oma lemmikosa. Jätke kolm-neli aastat vahele ja võtke huupi üks osa kusagilt keskelt :-)... nagu võtaks mitmesaja leheküljega romaani ja loeks sealt huupi paar lõiku.
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Weirdo » 17. Aprill 2010, 10:36

Mul on ilmselgelt liiga kehv mälu, et suuta mäletada kõiki sündmusi ning tegelastevahelisi keerulisi seoseid, mis seal on.
Võiks öelda, et alguses oli see hooaeg paljutõotav, siis vahepeal tavatult tegevusevaene ning nüüd on jällegi väga põnevaks läinud. Lõpp juba paistab.

Suurimaks pettumuseks on muidugi Sayid'i ja Ben'i tegelaskujud, kui esimest enam üldse mingiks tegelaseks nimetada saabki....
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Weirdo » 02. Mai 2010, 14:05

Kuidas see kõik lõppeb...

Spoiler :
Jack has just defeated Smokey. They play the triumphal music. The camera pulls out out out out to show.... Hurley, looking at an Island inside a snowglobe. He's in Santa Rose mental hospital. Jack approaches in his doctors outfit. "Take your meds Hugo"

:))
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 02. Mai 2010, 15:07

Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Garli » 08. Mai 2010, 17:11

Pilt
Olen otsapidi jõudnud oma Lostathoniga teise hooaja lõppu ning pean kahjuks ütlema, et võrreldes esimese hooajaga oli too ikka paar kraadi lahjem. Esimene hooaeg oli peaaegu täiuslik, kõik kubises igasugu mõistatustest ning WTF-momente oli ikka üksjagu. Teine hooaeg käis küll alguses sama rada, mis esimene ning pakkus mitmeid huvitavaid olukordi, kuid hooaja keskpaik oli totaalne madalseis ning ainsate asjadena hoidsid mind vaatamas cliffhangerid iga episoodi lõpus. Õnneks hooaja lõpuga kruviti jälle korralikult pinget ning ootusärevus seoses järgmise hooajaga on suur. Varsti hakkan vaatama.

Pilt
Pilt

Lost S2 - 7/10
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 13. Mai 2010, 13:15

Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin