rauls wrote:No vaata, tegu on hoopis teise filmiga kui Maxwell Smart, mille komöödia osale sa 10/10 panid. Sulle järelikult meeldivad lihtlabased naljad. "Burn After Reading" on aga hoopis teistsugune film, kus on rohkem mõttega nalju.
Mitte tingimata mõttega naljad, vaid just musta huumoriga vürtsitatud. Get Smart's olid teist laadi, kuid sain ka nende ajal naerdud.
Meenutab miskipärast Tarantino filme, aga tunduvalt nõrgem. Kergelt idiootlik film, aga iseenesest mitte halb. Mõningate ootamatute ja koomiliste kohtade pärast päris komöödiaks ei nimetakski, eesti keeles öeldakse selle kohta "jant".
6/10
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kuigi ma pole eriline Coenite fänn, oli see üks päris vahva vaatamine. Ei midagi originaalset ega mõttemaailma avardavat, ent ridamisi tasemel stseene tasemel näitlejatega. Pitt ja Clooney said kinolinal ikka korralikult lõbutseda ja see muutis kogu krempli värvikaks. Selline nõrgemapoolne 8/11.
Last edited by Malcolm on 09. November 2009, 18:37, edited 1 time in total.
1 - praktiliselt ei klassifitseeru filmi alla 2 - igas nüansis uskumatult nõrk 3 - kohutav 4 - väga halb 5 - halb 6 - kehvapoolne, aga vaadatav 7 - igati korralik üldjoontes hea, aga mitte kuigi meeldejääv elamus 8 - vägagi tasemel, hea, soovitatav 9 - suurepärane, väga soovitatav 10 - meistriteos, paremaid nähtud filme 11 - era- ja ainukordne elamus
Blogist. Mäletan seepärast, et sattusin sellele blogile esimeste postituste ajal. Vastan seepärast, et mul on ilmselt liiga palju aega.
Haha. Ma olin just vorminud postituse vastava lingiga, kui hakkasin mõtlema, et mis sest infost ikka. Aga aitäh. Sarihinded on kokkusattumus ja juhuse tahe nende filmide suhtes, mis siin foorumis esimesena näha on.
väga väga väga hea film üks viimase aja üks parimaid komöödiaid!! näitlejad tegid kõik super hästi oma esitused,eriti meeldis brad pitt 10/10 Kindlasti!!
väga positiivne film , sai tohutult naerda , eriti pitti üle , aga ikka heas mmõttes. kõik näitlejad olid omamoodi head, niiet kokkuvõttes tuli super fillm Annaks 9/10
Väga hea film. Kartsin hullemat, kuna tegu oli tänapäevase komöödiaga (alati pole need nii head, kui vanasti), kuid tervet filmi vaatasin alati pingsalt ja huviga.