Ei saaks öelda, et ta väga võigas oli. Tõsi, vastikuid kohti oli, ent üldpildis saab "Saw" kohta lihtsalt maitsekas thriller öelda. Ma üldse ei imesta, et film kõigile meeldib ja ta seetõttu ka suuremasse levisse jõudis. Tegu on tõepoolest pingelise ja sisupöördeid täis teosega, judinakohti jagub ning stsenaarium on väga asjalik. Kuigi Elwes oma näitlejatööga just ei hiilanud, oli Whannell suurepärane ja väiksemates rollides Meyer ning Glover ei valmistanud ka pettumust.
8/10
Saag
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Last edited by Ralf on 29. March 2010, 05:25, edited 1 time in total.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- lostinthemist
- Ristiisa

Hea film, mõnus kompott psühholoogilise õuduse ning thrilleri elementidega. Väga õudne ta polnud, kuid väga rõve ka mitte. Paar kohta tekitasid *izzzzzyyyy* tunde ning ühes kohas ma ehmusin täiega. Need mõistatused olid väga hästi koostatud. Ning lõppu kohe kindlasti ei saa nimetamata jätta, twist'is vaatasin suu ammuli, suu jäi täiesti lahti..
Annaks 7,5/10
Annaks 7,5/10
-
PisikeK2tuu
- Teadmata kadunud

suurepärane film ;) [/b]
Last edited by PisikeK2tuu on 03. April 2010, 11:32, edited 1 time in total.
võrreldes järgnevate osade on see siiski neist parim , samas teises osas olevad näitlejad meeldivad rohkem . Kuigi esimeses osas meeldis näitlejatest enim adam või alan , eimäleta täpselt nime .
Aga film ise oli küll väga suurepärane , lõpus oli pinge väga suur , mis on muidugi väga hea .
Minu poolt siis 9,5 / 10
Aga film ise oli küll väga suurepärane , lõpus oli pinge väga suur , mis on muidugi väga hea .
Minu poolt siis 9,5 / 10
Re: Saag
Kolmandat ja neljandat osa olin varem näinud, nii et teadsin, kes mõrvar on. Aga kuna ma ei teadnud, kuidas selle lahenduseni jõutakse ja kas esimeses filmis üldse seda teada saab, siis ei jäänud põnevust sugugi vähemaks ning twist töötas täpselt sama hästi. Sae käima minemiseks läks omajagu aega ning esimeses kolmveerandtunnis toimuv tegevus jättis suuremas osas külmaks, kuid filmi teine pool oli väga põnev ja tempokas. Kõige rohkem meeldisid õudsemad kohad (Gordoni ja Adami röövimine, kapi-koht jms), mille tegemises on James Wan täielik meister ning viimaste minutite action. Elwesi näitlemise üle vingumisest absoluutselt aru ei saa, lõpus oli ta igal juhul väga usutav.
Et kõik oleks ikka selge: ma mõtlesin ka seda, kui esimest korda vaatasin!
8/10 film.
Taavi wrote:A mulle see lõpp ei meeldinud ..Spoiler :
Hea sellegipoolest!!!
Et kõik oleks ikka selge: ma mõtlesin ka seda, kui esimest korda vaatasin!
8/10 film.