10. The War on Drugs - Thinking of a Place (1) ruut
14. Portugal. The Man - Feel It Still (1) JazZ-
20. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood (1) Garli
Moderator: Meeskond

Jep, seda ma ennustasingi võitjaks. Tundus olevat selline catchy lugu, mis läheb universaalselt kõigile peale (kui sa pole muidugi JazZ-). Lisaks on Portugal. The Man meil ka varem võitnud.Garli wrote:14. Portugal. The Man - Feel It Still (1) JazZ-
EI OLE, sa harimatu maanaine!* Võin seda vankumatu kindlusega väita, sest The Killers on vist ainus ansambel, mille repertuaari kuulub lisaks suurele hulgale sümpaatsetele lauludele ka mitu sellist lugu, mida kirglikult vihkan (mind sügavalt ei koti, kas me oleme inimene või tanstijad). Nende viimane album on siinkohal ka tegelikult heaks näiteks: "The Man" oli vist esimene lugu, mis sealt avalikkuse ette jõudis ja minus sügavat nördmust tekitas. Tean, et Brandon Flowers ise (sarnaselt suurele hulgale muusikakriitikutele) ei jäänud The Killersi eelmise albumiga ("Battle Born") eriti rahule, mis minu arvates aga väga hea oli. Ja "The Man'i" puhul tekkiski mul kuri kahtlus, et nad on võtnud suuna tagasi "Day&Age'i" ("Humansi" emaalbumi) juurde, sest see tundus just sellele iseloomulikku tühja ja tümpsuvat muusikastiili esindavat. Niisiis matsin "The Maniga" ka enda huvi "Wonderful Wonderfuli" suhtes, ega viitsinud pärast selle välja tulemist isegi mõnele torrentilingile klikkida. Seega kuulub Kickflickile mu igavene tänu, sest "Run For Cover" tõi kaasa uue lootuse, et ehk ei olegi nende viimane album täis ääretut halbust - nüüdseks on see hüpotees ka kinnitust saanud. Olin seda kuulates isegi täiesti veendunud, et "Some Kind of Love" on mingi "Battle Borni" jäänuk, sest kõlalt tolle lugudele ikka väga sarnane, aga guugeldades tuli välja, et see on hoopis Flowersi PTSD all kannatavale naisele kirjutatud, nii palju siis battle bornist.Kadii wrote:Kõik lood on üks ühele koopiad
Jah, seda tahtsin ma tegelikult isegi mainida - eeldasin varem, et Rag'n'Bone Man on artist, kes toodab mingit disko-reggae muusikat.Soprano wrote:Mu jaoks suurima üllatuse pakkus ilmselt Rag'n'Bone Man, sest tuli välja, et ülisita nime taga on okei'ish artist. Samas nii palju huvi ei tekitanud, et albumit kuulata või kontserdile minna. Aga vähemalt olen veidi targem. et mida need tänapäeva noored kuulavad.
Soprano wrote:Mu jaoks suurima üllatuse pakkus ilmselt Rag'n'Bone Man, sest tuli välja, et ülisita nime taga on okei'ish artist. Samas nii palju huvi ei tekitanud, et albumit kuulata või kontserdile minna. Aga vähemalt olen veidi targem. et mida need tänapäeva noored kuulavad.