Enne "The Avengers`i" nägemist hääletama ei hakka, aga karta on Whedoni võlud ületavad kõik ülejäänud. Aga senine TOP Marveli filmid oleks minu jaoks selline:
Iron Man 8/10
Iron Man 2 7/10
Captain America: The First Avenger 7/10
The Incredible Hulk 5/10
Thor 4/10
The Avengers ?/10
Tegelikkuses puudub minuski eriline huvi Marveli universumi tegelaste vastu, koomiksitest rääkimata. Kummalisel kombel ei kõigutanud mind isegi Whedon kui režissöör, siiamaani puudub minus igasugune särts isegi "The Avengers`i" vastu. Karta on, et meeldib mulle kohutavalt. Whedon FTW!
Ameerika ideaale taga ajavad koomuskifilmid ekstraordinaarsetest tegelinskitest on lahedad ainult tänu paarile üksikule protagonistile: Iron Man(Downey Jr.) ja Hulk(Eric Bana) on lemmikud.
"Iron Mani" seeria paistab olevat kõige terviklikum ja väljaarendatum. Kõik ülejäänud mõjuvad kui kahvatu
origin story "The Avengers`ile". Kuigi "Captain America" oma retro välimuse ja actioniga läks hästi peale. Tegemist siis filmiga, millest hoidsin kaugele eemale. "Kapten Ameerika", enough said
Taaskord kui "Iron Man" välja arvata, siis puudub mul Marveli peamiste tegelinskitega ka kindel side ja siiani pole ükski neist va. "IM" mind kuidagigi puudutanud. Ei lähe korda lihtsalt. Kõik nad on kuidagi kerged, lihtsad ja kauged. Pigem fännan hoopis DC comics`i uustöötlusi kui rääkida USA koomiksikultuuri ekraniseeringute eelistustest.