Revolutsioon

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Revolutsioon

PostitusPostitas Soprano » 10. September 2012, 21:36

Revolutsioon
Revolution (2012)

Sarja tegevus toimub postapokalüptilises tulevikus. 15 aastat tagasi lakkas teadmata põhjusel töötamast kogu tehnoloogia, kasutuks muutusid kõik elektroonikaseadmed patareidest lennukimootoriteni. Inimesed olid sunnitud kohanema teistsuguse maailmaga, kus nüüd valitsevad sõjapealikud ja omakaitseväed.

Seriaal keskendub Mathesonide perele, kelle valduses on objekt, mille abil võib teada saada, mis juhtus 15 aastat tagasi ning kas on võimalik taastada elektriseadmete töö. Nad peavad eemale hoidma erinevatest vaenlastest, kes soovivad salapärase objekti kaudu saada võimu enda kätte.

Ülevaate lisas: Pixie

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Re: Revolutsioon

PostitusPostitas Spellbound » 11. September 2012, 00:23

Algus oli üllatavalt halb. Kripkelt ja Abramsilt ning isegi Favreault oleks oodanud enamat.

Ausalt öeldes on see maailm lihtsalt igav. Elekter läks ära ja inimesed kohanesid. Oleks tahtnud näha elektri kadumise järel toimunud kaost ja vaikset üleminekut maailma, kus kasvatatakse juurvilju autovrakkides.
Ilmselt see alles tuleb järgnevates osades.

Kõige rohkem häiris kiirustatud sündmustik, mis ilmselt mõjus nii seepärast, et ei antud aega tegelaste tundma õppimiseks nendele omases keskkonnas, vaid nad visati kohe uude tegevustikku. Nii tehakse tegelikult igal pool - Supekas, Fringe jne, aga siin oli puudu igasugune kohustuslik säde, mida haaraks mind kaasa. Ei teagi, milles asi. Eks järgmine osa näitab.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 04. November 2012, 02:31

Vältimaks olukorda, kus seriaali esimene osa juhtub olema nii kehv, et ei kutsu edasipidi nädalast nädalasse vaatama, kuid järgnev on tegelikult palju parem, otsustasin oodata mitu nädalat, kuni on võimalik ära vaadata vähemalt 5 episoodi. Mõnikord on ju seriaalide avaosad ebalevad ning alles hooaja edenes leitakse kindel suund. :P Nüüd on kõik hetkel olemasolevad episoodid nähtud. Tõenäoliselt vaatan mõne osa veel, kuid ei luba midagi.

Mitte kunagi pole ükski tegelane olnud nii vastumeelne kui seda on Charlie. Ta pole isegi love to hate tüüpi tegelane; praegu lihtsalt ärritab oma sõnakuulmatuse ning lapsiku käitumisega. Peab end teistest targemaks, üritab neid paika panna jms. Charlie'l tuleb seriaali jooksul kõvasti kasvada ning areneda, muidu pole praegune olukord kuidagi andestatav. Miles on ok, olin temaga nõus iga kord kui karjus Charlie peale, et ei pea talle enda kohta aru andma.

Flashback’ide suhteliselt rohke kasutamine hakkab ära tüütama, samas ei saa minu vaadatud seriaale Revolution’ile pahaks panna. Elektri kadumisest on möödas 15 aastat, küllaltki pikk aeg. Rohkem võiks seda rõhutada tegelaste välimusega siis ja praegu. Oleviku inimesi vaadates on tunne, et nad peaks olema natuke rohkem kasimata, mehed karvasemad ning üldsegi mitte nii ilusate riietega. Palun, rohkem läbimõtlemist ning arukamaid karaktereid.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas brixxx » 06. November 2012, 15:40

Pixie kirjutas:Flashback’ide suhteliselt rohke kasutamine hakkab ära tüütama, samas ei saa minu vaadatud seriaale Revolution’ile pahaks panna. Elektri kadumisest on möödas 15 aastat, küllaltki pikk aeg. Rohkem võiks seda rõhutada tegelaste välimusega siis ja praegu. Oleviku inimesi vaadates on tunne, et nad peaks olema natuke rohkem kasimata, mehed karvasemad ning üldsegi mitte nii ilusate riietega. Palun, rohkem läbimõtlemist ning arukamaid karaktereid.

Seda panin ma ka trailerit vaadates tähele, et inimesed olid suht samasugused ja puhtad kui 15 aastat tagasi, see pani mõtlema, et kui inimesed saavad nii vabalt elada, siis miks ei võiks ka olla hooned puhtamad, mitte sambla sees, tavaliselt on selliste sisulistel filmidel valitsejad, kes takistavad vabalt liikumist.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Kasutaja avatar
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 06. Detsember 2012, 18:12

Hetkel olen olemasolevate episoodidega järje peal, aga siin mu vaatamine ka lõppeb. Ei kavatse märtsis jätkata. Miski pole mu endist arvamust muutnud, pigem on olukord halvemaks läinud. Taaskord oli idee huvitav, kuid soovida jätab teostus. Kordagi ei suudetud mind sündmuste käigu või tegelaste arendusega üllatada. Üritati kirjutada keerukaid halval poolel olevaid tegelasi, aga minu silmis kukkusid läbi kõik sellelaadsed üritused. Monroe ja tema milita liikmete kohta räägiti, kui armutud nad on, kuid tegude poolest ei jäänud pooltki nii hullu muljet kui taheti tekitada.

Ainus tegelane, kellega endiselt rahule võis jääda, oli Miles. Ainult et tema ja Monroe vaheline minevik ning hull sõprus ei andnud tunda, samamoodi - üritati veenda rääkimise ning mõne stseeni näitamisega, aga minuni ei jõudnud midagi. Charlie sama ebameeldiv nagu ennegi. Mõnede flasback'idega mindi ka kaugemale kui 15 aastat ning ikkagi polnud tegelaste välimust muudetud, isegi habeme pikkus jäeti samaks nagu n-ö tänapäevase tegevuses. Eks räägitav lugu peaks olema olulisem kui sellised detailid, aga ms ei saa parata, et selline lohakus häirib.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas siilupart » 12. Detsember 2012, 16:25

Vaatasin ka seda seriaali eile esimest korda. Ma ei saa aru sellest, miks peavad filmides sees kajastuma alati need action stseenid. Selline pidev supermehe rolli näitamine tüütab inimesed lõpuks ära. Oli ja tuli ükskord üks kangelane, kes oli nii kõva mees ja peksis kõik pahad mehed läbi. Muidu mulle iseenesest see film meeldib, eriti need kohad, kus majad on ära sammaldunud.
I Know I Am Little Stupid Girl, But I Learn Always Something
Kasutaja avatar
siilupart
Raevunud härg
Raevunud härg

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline