Kuigi ma mõned päevad tagasi ühes oma postituses mainisin, et ma ei lähe seda filmi kinno vaatama, pean ma täna ennast parandama. Imelikult kombel ma käisin seda filmi täna Coca-Cola Plaza’s vaatamas. Ja mis kõige imelikum: ma käisin esimest korda elus Coca-Cola Plaza’s, viimati käisin üldsegi kinos umbes seitse aastat tagasi.
Ja mis ma oskangi filmi kohta öelda? See üllatas mind. Olen pidevalt maininud, et Simpsonite viimased hooajad on olnud igavad ning kardsin, et ka film tuleb nigela võitu kuid ei tulnud. Stsenaarium oli üsna tugev, naerda sai ka piisavad koguses. Ütleksin, et suvalised järjestikused 20 minutit filmist on paremad, kui keskmine Simpsonite TV episood.
Filmis oli ka vanu ja tuntuid lamedaid nalju. Itchy ja Scratchy (need kass ja hiir) pole mulle kunagi meeldinud, samuti pole ma sellest kägistamise naljast aru saanud. Homer’i “dough” oli ka filmis ebanaljakas kuid see selleks. Lisaks olid ka peale naljade ja nilbuste filmis mõned üksikud ilusad ja südamlikud hetked, mis nõrgemal vaatajal ka pisara silma tooks.
Kokkuvõtvalt: kes veel kõhkleb, kas minna vaatama või mitte, siis soovitan. Limonaadikino esimeses saalis oli heli veidi nõrga võitu ning subtiitrid mõnes kohas pea loetamatud kuid see on andestatav. Subtiitritega läksid mõned naljad niigi kaduma või muutusid vähemanaljakateks.
PS! Ka lõputiitrite lõppedes (täitsa lõpus) on midagi, mida suuremad fännid võibolla näha sooviksid. Ise olin sellel seansil enda seltskonnaga ainus, kes viitsis selle hetke ära oodata. (:
Hindeks 8/10
http://rez.twstr.ee/2007/07/28/imelik-m ... ga-imelik/