Simpsonite film

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas eerik » 28. Juuli 2007, 23:53

kopi peist minu nn. blogist:
Kuigi ma mõned päevad tagasi ühes oma postituses mainisin, et ma ei lähe seda filmi kinno vaatama, pean ma täna ennast parandama. Imelikult kombel ma käisin seda filmi täna Coca-Cola Plaza’s vaatamas. Ja mis kõige imelikum: ma käisin esimest korda elus Coca-Cola Plaza’s, viimati käisin üldsegi kinos umbes seitse aastat tagasi.

Ja mis ma oskangi filmi kohta öelda? See üllatas mind. Olen pidevalt maininud, et Simpsonite viimased hooajad on olnud igavad ning kardsin, et ka film tuleb nigela võitu kuid ei tulnud. Stsenaarium oli üsna tugev, naerda sai ka piisavad koguses. Ütleksin, et suvalised järjestikused 20 minutit filmist on paremad, kui keskmine Simpsonite TV episood.

Filmis oli ka vanu ja tuntuid lamedaid nalju. Itchy ja Scratchy (need kass ja hiir) pole mulle kunagi meeldinud, samuti pole ma sellest kägistamise naljast aru saanud. Homer’i “dough” oli ka filmis ebanaljakas kuid see selleks. Lisaks olid ka peale naljade ja nilbuste filmis mõned üksikud ilusad ja südamlikud hetked, mis nõrgemal vaatajal ka pisara silma tooks.

Kokkuvõtvalt: kes veel kõhkleb, kas minna vaatama või mitte, siis soovitan. Limonaadikino esimeses saalis oli heli veidi nõrga võitu ning subtiitrid mõnes kohas pea loetamatud kuid see on andestatav. Subtiitritega läksid mõned naljad niigi kaduma või muutusid vähemanaljakateks.

PS! Ka lõputiitrite lõppedes (täitsa lõpus) on midagi, mida suuremad fännid võibolla näha sooviksid. Ise olin sellel seansil enda seltskonnaga ainus, kes viitsis selle hetke ära oodata. (:

Hindeks 8/10

http://rez.twstr.ee/2007/07/28/imelik-m ... ga-imelik/
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hea Aasta » 29. Juuli 2007, 16:45

Eile sai siis film vaadatud olen ülimalt rahul. Kui keegi veel vingus viimaste Simpsonite seeriahooaegade kallal, siis seda filmi kohta üldse öelda ei saa. Simpsonid oma parimas hiilguses! Tõepoolest, nalja kui palju!

Oma žanris teenib film oma 10/10 kindlasti ära!
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas hau » 29. Juuli 2007, 17:17

rezpekt kirjutas:mainisin, et ma ei lähe seda filmi kinno vaatama, pean ma täna ennast parandama. Imelikult kombel ma käisin seda filmi täna Coca-Cola Plaza’s vaatamas.

Ja mis ma oskangi filmi kohta öelda? See üllatas mind. Olen pidevalt maininud, et Simpsonite viimased hooajad on olnud igavad ning kardsin, et ka film tuleb nigela võitu kuid ei tulnud. Stsenaarium oli üsna tugev, naerda sai ka piisavad koguses. Ütleksin, et suvalised järjestikused 20 minutit filmist on paremad, kui keskmine Simpsonite TV episood.

Samad sõnad.
Naljade koha pealt mulle meeldis osade traditsiooniliste naljade ümberehitus. Nagu näiteks paljas Bart rulaga. Sellist varjamise värki on varemgi Simpsonites olnud aga see, kui ta dingdongi näidati oli küll ootamatu nali. Samuti Homeri "Dooooooome", minu seansil enamus sellele naljale pihta ei saanud ja arvasid, et Homer pani tavalise "doh"-i.
Ja üllatavalt hea film oli. Sisu oli sama simpsonlik maailmapäästmine nagu ikka, ning selle kallal pole mõtet virisedagi.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas DjD » 29. Juuli 2007, 23:15

muidu need kollased tegelased meeldivad ja kui asjaga on rohem vaeva nähtud ja filmiks tehtud siis meeldib veel rohkem :P ja kindlasti yhe korraga seda filmi ära ei vaata :D seal ikke on asju sees :D

lugesin SLöhtulehest artiklit ( Raua oma vist oli ), kus oli selline ala selline pealkiri, et kas nutta või naerda. enne kui filmi polnud näinud ei saanud ma sellest aga nii ta suht on jah ... kohati on sisu päris, kuidas nüüd öelda, dramaatiline we ?!, kriitiline oli nagu nii :D

ja nüüd tuli veel üks asi meelde.. treileris üks koht, kus preester ütleb, here is the money shoot ( õigekirja tõesti ei tea ) AGA kas mul lihtsalt jäi see kahesilma vahele võis seda tõesti filmis ei olnud ?!?!

esilinastuse rikkus ( nac ) era see et mingi väike defekt tekkis filmi lõpus... ekraanil yleval servas oli väike kriips kus jooksis teine kaader :P .................aga ex tegijatel ikke juhtub :P
DjD
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Ralf » 29. Juuli 2007, 23:17

DjD kirjutas:ja nüüd tuli veel üks asi meelde.. treileris üks koht, kus preester ütleb, here is the money shoot ( õigekirja tõesti ei tea ) AGA kas mul lihtsalt jäi see kahesilma vahele võis seda tõesti filmis ei olnud ?!?!

Seda juhtub tihti, et traileris olev repliik/lõiguke filmi lõppversioonist puudub, hea näide hiljutistest filmidest on "Live Free or Die Hard", kus kasvõi John McClane´i kurikuulus "Yippii-ki-yea motherfucker" oli täiesti erineva koha peal kui filmis.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas j22lind » 30. Juuli 2007, 01:23

Ralf kirjutas:
DjD kirjutas:ja nüüd tuli veel üks asi meelde.. treileris üks koht, kus preester ütleb, here is the money shoot ( õigekirja tõesti ei tea ) AGA kas mul lihtsalt jäi see kahesilma vahele võis seda tõesti filmis ei olnud ?!?!

Seda juhtub tihti, et traileris olev repliik/lõiguke filmi lõppversioonist puudub, hea näide hiljutistest filmidest on "Live Free or Die Hard", kus kasvõi John McClane´i kurikuulus "Yippii-ki-yea motherfucker" oli täiesti erineva koha peal kui filmis.

Või siis see koht kus see poiss küsis, "what are you going to do?"

MClane:"I'll save my daughter and kill him or I kill him and save my daughter or I'll just kill them all"

Filmis, ma ei tea kas ma ei pannud tähele või oli ära lõigatud, aga seal ütles et "i'll save my daughter and kill him"
j22lind
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas lostinthemist » 30. Juuli 2007, 01:31

Nii, film sai ära vaadatud eelmise nädala neljapäeval kella 20:30'sel seansil koos Robertiga. Esialgu ma arvasin, et tuleb selline keskmine film ja et traileris on peamised naljakad kohad ära näidatud, kuid võta aga näpust, täiesti suurepärane film oli.
Kõik tegelased olid omas elemendis, naljad olid väga-väga hästi läbi välja tulnud. Sündmustik oli üsna hea. Ja mis eriti meeldis, oli see, et filmis leidus hästi palju vihjeid teistele filmidele, näiteks "Spider-Man," "Superman." Kui aga näiteks veel sügavamale kaevuda, siis veel oli vihjeid George A. Romero "Dead" filmile, "American Pie 2," rohkem ei tule meelde.
Kohutuslik joonisfilm!
8,5/10
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Peata Ratsanik » 30. Juuli 2007, 21:08

Positiivne üllatus! Tõeliselt positiivne üllatus minu silmis!
"Simpsonite film" lisaks oma tavapärasele huumorile
pilab oma esimeses täispikas filmis kõike ja kõiki,
eriti Ameerikaga seonduvat.
Palju oli viiteid teistele filmidele, "Titanic", "Elavate surnute öö",
"Ebamugav tõde" - nende üle visati osavalt nalja. Arnie, Austria
Tamm, Ameerika president!? Vapustav huumor.
Mind üllatas, hoolimata faktist, et filmi pikkus on umbes 4-5
seriaali episoodi pikkus, ei lagunenud film koost! Film mõjus
kogu aeg tervikuna. Animatsiooni jagus ka härdaid hetki, kuid
tegijad vältisid piinlikke momente, ehk naerukohad õigetel
momentidel ei lubanud sellistel situatsioonidel venida.
"Simpsonite" tegijad tõestasid end taas väga positiivsest küljest.
Ilmselt üks parimaid täispikke animatsioone, mida olen näinud!

Hinnang: 7/10!
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Nowitzki » 30. Juuli 2007, 22:44

j22lind kirjutas:
Ralf kirjutas:

Või siis see koht kus see poiss küsis, "what are you going to do?"

MClane:"I'll save my daughter and kill him or I kill him and save my daughter or I'll just kill them all"

Filmis, ma ei tea kas ma ei pannud tähele või oli ära lõigatud, aga seal ütles et "i'll save my daughter and kill him"

jep mulle endale jäi ka see silma ju oli siis ära lõigatud
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hea Aasta » 31. Juuli 2007, 15:38

Peata Ratsanik kirjutas:Hinnang: 7/10!

Sellest järeldan, et pigem oli ikka keskpärane film. :pööritus:
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Peata Ratsanik » 31. Juuli 2007, 17:45

Hea Aasta kirjutas:
Peata Ratsanik kirjutas:Hinnang: 7/10!

Sellest järeldan, et pigem oli ikka keskpärane film. :pööritus:

7/10 minu puhul tähendab juba head filmi! "Simpsonite film" on väga tore animatsioon, aga ta lihtsaslt ei vääri minu silmis rohkem.
Minu skaalal oleksid keskpärane film hinnetega 4-6/10.
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 05. August 2007, 22:00

DVD/BluRay'le lubati suuremas koguses filmist välja jäänud stseene. :idee:
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LauraOlen » 06. August 2007, 15:47

Käisin täna vaatamas, jäin igati rahule. Olen kuulnud kriitikat ka selle filmi kohta, aga mulle meeldis see sajaga. Väga palju huumorit, stoori oli vägasuper, ning kõik oli lihtsalt liiga hea& naljakas. Kindlasti ostan DVD ka, vaataks veel mitmeid kordi, arvatavasti lähen seda ka kosmosesse vaatama.
9,5/10.
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Goblin » 08. August 2007, 02:00

väga äge film 8)

irooniat ja nalja jätkus otsast lõpuni :P
Kasutaja avatar
Goblin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Nowitzki » 09. August 2007, 11:14

Vaatan et kõigile siis paistis meeldivat,siis oli vist asi ikka minus et kohe kuidagi ei meeldinud see film.Enamus nalju oli eelnevate kinos käikudega ära nähtud ja kogu film jätis külmaks.Mõni koht pani küll õrnalt muigama aga see oli ka kõik.

2/10
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist