Maailma vallutamine: Lahing Los Angeles

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas villy34 » 18. Märts 2011, 09:55

Mulle kohe üldse ei meeldi see nö taktikalisel tasandil püsimine. Kui filmi pealkiri viitab lahingule Los Angelesi pärast, siis ma ei taha näha keskendumist ruumide puhastamisele keldrites, kontrollimisele kas riidekapis pole tulnukat, üksikute tsiviilinimese päästmisele. Huvitavam oleks olnud teada miks ja kuidas planeeriti kaitset ja vastulööki, mis võis olla tulnukate invasiooni strateegia. Praegu tundus, et ameerika sõdurid saadeti (nii filmi alguses kui lõpus) lihtsalt vaenlasele vastu, aga kuidas ja milline tegevusplaan (strateegia) siin taga oli, sellest ei sõnagi.
villy34
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Zinera » 24. Märts 2011, 22:07

Zinera kirjutas:Siiski säilib lootus, et see ei ole täielik jama, vaid üks mõnus action-ulme. On, mida oodata :))

....või siis ka mitte.

Film keskendus põhiliselt sõjaväelasele, kellel olid probleemid ja muuseas vallutasid tulnukad maailma, aga see oli väiksem probleem, sest tähtis oli tsiviilisikud viia turvalisse kohta samal ajal kõiki inspireerides erinevate kõnedega. Õnneks mingi osa ulmet mõnes mõttes säilis, ei suudetud väga eepiliseks asja teha, seegi hea.
Märksõnad: palju eriefekte, kangelasromaani süžee, etteaimatavus, kohati tobedus.

3/10
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 24. Märts 2011, 22:15

Maailma suurim klišee.

Olin vist õige natuke vähem pettunud, kui Zinss, seega
4/10
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas eerik » 28. Märts 2011, 12:08

Kohtutavalt halb film.

Esiteks, juba probleemipüsitus oli äärmiselt idiootne: Maad rünnatakse, sest siin on vedelal kujul vett, mis on nii unikaalne. For fucks sake. Kui need tulnukad on niivõrd arenenud, et meid sellisel viisil rünnata, siis võiks ju eeldada, et nad oskavad ka jääd sulatada. Jääd peaks ju piisavalt meie päikesesüsteemis teistel planeetidel/taevakehadel olema.

Teiseks, lahingustseenid olid väga segased ja sisutühjad. Täiesti pingevabad ja mõttetud tulevahetused ning plahvatused, mis pigem väsitasid kui panid kaasaelama.

Kolmandaks, pseudosentimentaalsus. Nutvad lapsed suures plaanis, kellelgi sai vend kunagi lahingus surma, keegi sureb lahingu käigus... Ei tekita erilisi emotsioone, kui neil pole elulist sisu taga.

Lõpuks hakkas raisatud rahast isegi kahju, aga vähemalt sain enda Solaris Kino kontole minuteid juurde. Lohutus seegi...

Ahjaa, ega nad ometi sellele 19 järge ei plaani teha? Tulnukad olevat ju 20 linna vallutanud... Nahui seda filmi üldse vaja oli, kui on teada, et sisuliselt on terve Maa vallutatud ning selle protsessi üldpildi asemel näidatakse ainult ühe väikese rühma tegevust väikesel maa-alal. :?:
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 28. Märts 2011, 12:51

eerik kirjutas:Ahjaa, ega nad ometi sellele 19 järge ei plaani teha? Tulnukad olevat ju 20 linna vallutanud... Nahui seda filmi üldse vaja oli, kui on teada, et sisuliselt on terve Maa vallutatud ning selle protsessi üldpildi asemel näidatakse ainult ühe väikese rühma tegevust väikesel maa-alal. :?:

No see kõige suurem 'boss' oli seal maailma võimsaima riigi parimas linnas ju. Maailma vapramateil sõduritel oli vaja lambikas kohas lihtsalt kanalisatsiooni sisse hüpata ja WHAM! :pööritus:

Minge kõik vaatama!
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Ralf » 29. Märts 2011, 19:49

Räige iseloomupuuduse käes kannatav tühi ja nüri täristamine. Idee võtta laiaulatuslik rünnak ja koondada sellega toimetulemise ja hädaolukorra võimaliku elimineerimise kujutamine väikese sõdurisalga ja tulnukorganismide tänavalahinguks ei olnud minu silmis sugugi kehv plaan, pigem just hea.

Kui "Independence Day" kujutas USA reaktsiooni invasioonile laiemas plaanis ja tõi mängu presidendi, siis see oli just kompaktsem sci-fi action, aga no kui võtta aluseks "Starship Troopers"-i mis on väga mitmedimensionaalne analoog, siis jätab ikka soovida küll. Haigutasin vaatamise ajal suisa 5 korda!

Film oli mingi väga nõrga "jookseme-poeme peitu-ründame-jookseme-poeme peitu-ründame" mudeli peale üles ehitatud ja pooleteistkümneks tunniks oleks seda kribu täitsa piisanud. Kaks tundi oli liiast!

4/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Kickflick » 05. Aprill 2011, 15:53

Kuna mul ootusi polnud, polnud mul ka pettumust, kuigi osutus oodatust veelgi halvemaks. Nõustun Eeriku ja Ralfi postitustega. Ja see lõputu kõmmutamine ja plahvatused ajasid pea nii valutama, et kerisin filmi esimest tundi 5 minutiliste vahedega lõpuni välja.

1/10
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas adi » 05. Aprill 2011, 17:02

See film on nagu lastepitsa kus on ainult juust ja vorst. Mul pole midagi juustu ja vorsti vastu, aga ühes õiges pitsas peab olema ka seeni ja oliive ja hapukurki ning aeg-ajalt tahad tunda kuidas jalopeeno su keelt kõrvetab.

Aga noh ei kõrvetanud seal midagi mu keelt, too paljureklaamitud "üliintensiivne action" oli igav ning see tüüpiline lahingumontaaz juba nii megalt ülekasutatud.

Ma tean, et on tobe igat suuremat lahingustseeni võrrelda "Heat'i" või "Children Of Men'iga", aga noh ei saa neist üle ega ümber ju. Seisavad jalad harkis ees ja vaatavad kuidas "B:LA" ning "Black Hawk Down" sugused filmid nende jalge vahelt läbi suravad.
Kasutaja avatar
adi
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rain » 29. Mai 2011, 23:27

No ma ei saa aru, mina nägin küll selles midagi enamat kui lihtsalt mingit random kõmmutamise filmi. Pakkus thrillerit ja mis kõige peamisem, see oli ka kaasahaarav. Ütleme siis nii, et see oli my cup of tea ja ju vist olen ma ainukene. 8/10
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Spellbound » 29. Mai 2011, 23:57

Kui võrrelda seda Skyline`ga siis vaataksin Battle: LA enne 10x veel kui peaksin seda Strausside jama veel kannatama. Ehk siis kahest halvast on see parem halb :)
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas thargun » 31. Mai 2011, 19:13

Hmm Skyline ore this?? prrhhh see siin oli isegi puhhh?

tegelikult oli ju VÄGA halb film(jah okei mõned lahedad efektidid olid)aga tegellt??
terve filmi jooksul,ma ei tundund tegelastelel kaasa ja kui film lõppes.. prrr what a jerk assses

tõenäliselt visuaal 8/10
film ise 2/10
thargun
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Kickflick » 31. Mai 2011, 20:26

Spellbound kirjutas:Kui võrrelda seda Skyline`ga siis vaataksin Battle: LA enne 10x veel kui peaksin seda Strausside jama veel kannatama. Ehk siis kahest halvast on see parem halb :)

Milleks raisata oma aega halbade filmide uuesti vaatamisele? :pööritus:
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas thargun » 31. Mai 2011, 20:36

Spellbound kirjutas:Kui võrrelda seda Skyline`ga siis vaataksin Battle: LA enne 10x veel kui peaksin seda Strausside jama veel kannatama. Ehk siis kahest halvast on see parem halb :)

jeeh skyline oli isegi parem,see siin on väga kaliis saast
thargun
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Spellbound » 31. Mai 2011, 20:59

Kickflick kirjutas:

Milleks raisata oma aega halbade filmide uuesti vaatamisele? :pööritus:

Battle: LA-d ei vaata ma ilmselt kunagi uuesti. Võib olla siiski BluRay ripi pealt.
Skycrappi uuesti vaatamiseks pole aga mitte ühtegi põhjust.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas blindman » 13. Juuni 2011, 11:28

1-2/10.....ei vääri kommenteerimist.
blindman
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

EelmineJärgmine

Mine Filmid